Evenimentul Zilei > Actualitate > Pepe, luat de poliție pentru că a furat. Dezvăluiri din viața artistului
Pepe, luat de poliție pentru că a furat. Dezvăluiri din viața artistului

Pepe, luat de poliție pentru că a furat. Dezvăluiri din viața artistului

Celebrul cântăreț Pepe a făcut dezvăluiri din viața sa, povestind o întâmplare în care a furat ceva și a fost prins de Poliție.

Pepe a povestit cum a fost „săltat” de Poliție după ce a furat un obiect. El a dezvăluit incidentul din viața sa chiar în emisiunea sa de pe Youtube.

Pepe a avut mereu câte ceva de povestit, dar nu prea s-a „lăudat” cu antecedentele care îi implică și pe oamenii legi.

Fanii săi au avut o reacție foarte bună și puțini dintre ei l-au criticat pe artist. Uitându-ne în urmă, întâmplarea poate fi catalogată drept „amuzantă”.

Deși nu s-a intersectat de prea multe ori cu Poliția, această întâmplare i-a rămas întipărită în minte.

Ce a furat Pepe și de ce a fost „ridicat” de Poliție?

Artistul a povestit cum a fost ridicat de poliție după ce a fost prins la furat. Dezvăluirile au fost făcute chiar în timpul emisiunii sale de pe Youtube.

Alături de el se afla chiar și tatăl său, care și-a oferit reacția. Tatăl său, Ion Pascu, a povestit și el cum a primit vestea că fiul său a fost ridicat de poliție.

Conform declarațiilor lui Ion Pascu, Pepe și sora lui mai mare au mers într-o zi la magazin ca să cumpere înghețată.

Tatăl lui Pepe a fost chemat în cadrul emisiunii sa, acolo unde au dezbătut tot felul de subiecte, dar și amintiri din copilărie. La un moment dat, prin amintirile depănate, cei doi și-au amintit cum a ajuns Pepe pe mâna poliției.

Tatăl artistului a povestit că Pepe a plecat să își cumpere înghețată, împreună cu sora sa, Loredana, însă a ajuns în mașina poliției, după ce acesta a furat un biberon de pe raftul magazinului.

„S-au dus Pepe şi cu Loredana mea să îşi cumpere ceva, le dădusem bani pentru îngheţată. Apoi, a venit Loredana plângând că Pepe e în maşina de Poliţie. Luase un biberon pentru Franco, plângea”, a povestit tatăl lui, la Bar Online, emisiunea lui Pepe de pe Youtube.

Și Pepe a recunoscut că a furat biberonul, dar a explicat și unde l-a ascuns.

„Îl băgasem în sân, m-a luat Poliţia pentru că am furat un biberon. Comedia de pe lume”, a recunoscut și artistul, conform Cancan.