Pentru a-şi salva tatăl de la moarte, o tânără de 22 de ani a ridicat singură o maşină

Pentru a-şi salva tatăl de la moarte, o tânără de 22 de ani a ridicat singură o maşină

Alec Kornacki, în vârstă de 52 de ani, din Virgina, îşi repara maşina în garaj. La un moment dat, suportul pe care maşina se afla a cedat, iar bărbatul a fost prins între podea şi autoturismul care cântărea o tonă şi jumătate. El a intrat în stare de şoc şi a încetat să mai respire. Norocul său a fost fiica sa în vârstă de 22 de ani.

Fără să mai stea pe gânduri, fata s-a împins cu umărul în maşină până a reuşit să o îndepărteze şi să-şi scoată tatăl de sub ea. Imediat, l-a resuscitat şi a sunat şi la serviciul de urgenţă 911, pentru a cere ajutorul medicilor.

"Am ridicat maşina de aici şi într-un fel am aruncat-o în lături. M-am împins cu tot corpul în ea cât de tare am putut. M-am întors apoi, l-am tras pe tatăl meu de sub ea şi am început resuscitarea (...) Mă gândeam: O, Doamne, o să-mi pierd tatăl! Vorbeam mereu cu el, îi spuneam să nu mă părăsească, să rămână cu mine, să respire în continuare!", îşi aminteşte tânăra de 22 de ani, jucătoare profesioniste de bachet şi salvamar.

Bărbatul a suferit mai multe fracturi şi este la terapie intensivă, dar doctorii spun că îşi va reveni complet.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mama tinerei a povestit pentru nbc12.com despre salvarea miraculoasă. "I-am spus soţului meu ce s-a întâmplat, iar el a început să lăcrimeze şi i-a zis fiicei nostre «Mulţumesc că mi-ai salvat viaţa». Ea i-a zâmbit cu ochii ei albaştri şi asta a fost tot", a mai spus aceasta, emoţionată.