Editura Evenimentul si Capital

Pensionară vs. hacker | Viața la Curte

Eliza Ene-Corbeanu
Autor: | | 5 Comentarii | 4181 Vizualizari

Andrei era capul unei rețele de falsificatori de carduri, ce operase cu succes în Polonia, Cehia și România.

Avea 28 de ani și împreună cu cinci colegi de la ASE renuțaseră la joburile prost plătite din București, pentru câștiguri periculoase, nesperate și incredibil de tentante. Nu erau ei cei mai deștepți din facultate, dar treaba cu clonarea cardurilor bancare era demult brevetată și nu necesita îmbunătățiri ori calificări speciale.

Vreme de trei ani fusese regele cluburilor din Praga, iar rețeaua avea ramificații atât de întinse, încât număratul banilor devenise o corvoadă.

Dar dorul de casă te împinge ca un arc invizibil și oricât de rege ai fi printre străini, parcă nu-ți găsești liniștea decât printre ai tăi.

La decizia de reîntoarcere au cântarit mult și cele 7 zile de arest din Polonia, venite în urma unor descinderi cu arme și girofaruri din partea poliției poloneze.


Avea 28 de ani și împreună cu cinci colegi de la ASE renuțaseră la joburile prost plătite din București, pentru câștiguri periculoase, nesperate și incredibil de tentante.


Scânteia pornise de la bani, cum era și firesc - prea mulți, prea greu de împărțit, prea dificil să te desparți de ei.

Cum reușiseră să scape din arest ? După spusele lor, cu foarte mulți bani ce au închis ochii funcționarilor puși să-i vegheze și au dat lejeritate mâinilor să scrie decizii de eliberare din arestul preventiv.

Întorși în România, și-au dat seama că nu avea rost să se recalifice, devreme ce nu-i urmărea niciun cazier, iar activitățile lor criminale nu lăsaseră dâre bănuitoare până în țară.

Cu două laptopuri și 4 ucenici treaba avea să meargă. Luaseră împreună hotărârea de a se limita la strictul necesar, ca să nu bată la ochi și să poată dormi liniștiți.

În scurtă vreme, strictul necesar se dovedi destul de costisitor, căci zece guri consumă mult într-un oraș plin de ispite și cheltuieli. În șase luni, patru oameni renunțaseră, așa că era nevoit să-și umple rucsacul cu carduri și să ia la mână ATM-urile pentru a colecta.

Extrem de frustrat că se coborâse până la munca cea mai de jos, regele decăzut al cluburilor din Praga își luă borseta neagră în care îndesă 25 de clone și plecă trântind ușa.

LOVITURA pentru PNL! A fost condamnat la INCHISOARE! Ludovic Orban a reactionat IMEDIAT

Pagina 1 din 2


Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației
Stirile zilei

Alte articole din categoria: Invitaţii evz

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI