Este vară, studenţii sunt plecaţi din marile oraşe şi nu se mai înghesuie să se mute cu chirie. Astfel, dacă doriţi să închiriaţi un apartament, perioada rămasă până în toamnă este propice preţurilor mai reduse, având în vedere că proprietarii sunt dispuşi să lase de la ei în timpul negocierilor.
Portalul imobiliare.ro a întocmit un clasament al celor mai ieftine chirii în cele mai căutate cartiere din Bucureşti şi în marile oraşe din ţară.
Chirii mari la Cluj
De exemplu, în Capitală o garsonieră poate fi închiriată la preţuri începând de la 100 de euro pe lună. Locuinţa respectivă este în zona Dristor, are o suprafaţă de 14 mp, baie proprie, însă bucătăria la comun. Două camere pot fi găsite de închiriat la 200 de euro/lună, în cartierul Militari. Locuinţa este situată la parter, are 50 mp şi este mobilată şi utilată. Cel mai mic preţ din Bucureşti pentru închirierea de trei camere este 250 euro. Apartamentul din Drumul Taberei are 68 mp şi este la etajul opt din zece.
În cele mai căutate cartiere ale marilor oraşe, vă puteţi muta cu chirie pe timpul verii într-o garsonieră cu 150 de euro/lună. Pentru apartamentele de două camere, preţurile sunt de 175 euro în Constanţa, 180 euro în Timişoara şi Iaşi, 200 euro la Braşov şi 250 euro în Cluj-Napoca.