Paula Seling își reface viața după divorț. În cine are încredere artista

Paula Seling își reface viața după divorț. În cine are încredere artista Sursa foto: Facebook

Separarea dintre Paula Seling și fostul ei soț, Radu Bucura, încă stârnește curiozități. Asta deși artista chiar și la momentul anunțului a cerut discreție și a precizat că nu va vorbi despre acest aspect.

A acceptat totuși invitația într-o emisiune televizată, în direct, iar prezentatoare i-a adresat de două ori întrebări legate de separare. La cea de-a doua astfel de chestionare, Paula Seling a izbucnit, vizibil iritată de situație.

”De ce mă tot întrebați? Nu știu, îți dai seama că toate lucrurile care ți se întâmplă în viața asta nu ai cum să le prevezi, nu le înțelegi decât în momentul în care treci prin ele. Nu știu de ce aveam nevoie, mulți dintre noi nu știm de ce avem nevoie. În momentul în care ți se întâmplă anumite lucruri, îți dai seama cu ce rămâi în sufletul tău. Nu știu să vă spun de ce aveam nevoie, Dumnezeu știe”.

Pe de altă parte, artista a precizat că e normal să își refacă viața și că probabil acest lucru se va și întâmpla. Cu privire la fetița pe care fostul cuplu a adoptat-o, artista a explicat faptul că nu îi lipsește nimic, din contră, are foarte multă atenție.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei doi fac tot posibililul ca Elena să nu simtă separarea

Mai ales că acum merge și la două case diferite. Atât ea cât și Radu încearcă din răsputeri ca fetița să nu simtă faptul că părinții s-au separat. ”Noi suntem foarte apropiate și suntem în continuare o familie foarte apropiată, deciziile le luăm împreună, avem grijă ca Elena să nu simtă lucrurile prin care trecem. E ca și cum ar avea două locuințe, se simte băgată în seamă, pentru că atât eu, cât și tatăl ei încercăm să petrecem foarte mult timp împreună. Pentru ea e un avantaj, că nu se plictisește acasă, pentru că merge la a doua casă. Eu simt că este echilibrată, că este în regulă și că înțelege că indiferent ce ar fi în lumea asta, noi suntem totuși o celulă care e întotdeauna acolo pentru ea”, a mai spus vedeta.