Evenimentul Zilei > Actualitate > 1 iunie, zi nefastă pentru șoferi. Val de accidente cu mai mulți răniți
1 iunie, zi nefastă pentru șoferi. Val de accidente cu mai mulți răniți

1 iunie, zi nefastă pentru șoferi. Val de accidente cu mai mulți răniți

Marti, Un accident în care au fost implicate patru maşini s-a produs marţi dimineaţă pe Centura Capitalei, patru persoane fiind rănite.

Patru persoane au fost rănite, marţi, într-un accident rutier produs pe şoseaua de centură a Capitalei, circulaţia fiind oprită pe un sens, informează Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

„Pe DNCB, în apropierea localităţii Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, a avut loc o coliziune în care au fost implicate 4 autovehicule”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Accident cu 4 mașini pe șoseaua de centură a Capitalei – circulația, oprită pe un sens

Potrivit informării, „În apropierea localităţii Ștefănești de Jos, judeţul Ilfov, a avut loc o coliziune în care au fost implicate patru autovehicule. Din primele date, patru persoane au suferit leziuni uşoare, fiind îngrijite medical la faţa locului”, se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, traficul a fost oprit pe sensul către Pantelimon, circulându-se alternativ pe celălalt fir până la finalizarea intervenţiei echipajelor medicale şi a cercetării la faţa locului.

1 iunie, zi nefastă pe şoselele României: alţi trei răniţi pe DN 1A

Tot marţi 1 iunie, trei persoane au fost rănite pe DN 1A-Centura de Est a municipiului Ploieşti, în zona localităţii Corlăteşti, după impactul dintre o cisternă fără încărcătură şi un autoturism, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

La faţa locului au fost mobilizate o maşină de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă. Trei bărbaţi cu vârste de 20, respectiv 45 de ani au fost duşi la spital, ei suferind traumatism cranio-cerebral, respectiv traumatisme toracice, precizează sursa citată.

Microbuz cu muncitori implicat în accident la Posada

De asemenea,  un microbuz care transporta muncitori a fost implicat, tot în această dimineaţă, într-un accident care a avut loc pe DN 1, la Posada, autovehiculul lovind parapetul de beton.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, evenimentul s-a petrecut pe sensul de urcare spre Braşov, traficul în zonă fiind restricţionat. Circulaţia rutieră se desfăşoară alternativ pe celălalt sens de mers, informează Agerpres.