Accident rutier spectaculos în judeţul Suceava. Scene desprinse din filme. Conform presei locale, autoturismul cu volan pe dreapta a fost scăpat de sub control din cauza vitezei.

Mai departe, maşina a intrat în gardul unei case şi în autoturismul parcat lângă proprietate. Vă vine să credeţi sau nu, dar șoferul a scăpat doar cu nişte zgârieturi minore după impactul foarte violent. În prim-plan apare I.B., un tânăr din Frătăuții Noi, care era în stare avansată de ebrietate.

Etilotestul a indicat concentrația de 0,83 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat în cazul celui care a fost autorul acestui accident devastator. Ulterior, martorii au fotografiat sticle de alcool și lăzi de bere în maşina răsturnată.

Accident rutier spectaculos în judeţul Suceava

Tânărul se pregătea pentru o petrecere de pomină şi cumpărase sticlele cu alcool chiar înainte de accident. În cele din urmă, el a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru evaluare medicală. Tot acolo i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Pentru acest accident, tânărul va răspunde penal pentru cel puțin o infracțiune (n.r. -conducere sub influența băuturilor alcoolice). Alături de el mai era un tânăr, care a scăpat fără răni grave. Oamenii legii au spus că ambii au fost ocrotiţi de modul în care a fost construită maşina.

sursa foto