Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident rutier spectaculos în judeţul Suceava. Scene desprinse din filme. Video
Accident rutier spectaculos în judeţul Suceava. Scene desprinse din filme. Video

Accident rutier spectaculos în judeţul Suceava. Scene desprinse din filme. Video

Un tânăr de 30 de ani a fost protagonistul unui accident violent produs sâmbătă după-amiază la intrarea în comuna Bilca, în judeţul Suceava.

Accident rutier spectaculos în judeţul Suceava. Scene desprinse din filme. Conform presei locale, autoturismul cu volan pe dreapta a fost scăpat de sub control din cauza vitezei.

Mai departe, maşina a intrat în gardul unei case şi în autoturismul parcat lângă proprietate. Vă vine să credeţi sau nu, dar șoferul a scăpat doar cu nişte zgârieturi minore după impactul foarte violent. În prim-plan apare I.B., un tânăr din Frătăuții Noi, care era în stare avansată de ebrietate.

Etilotestul a indicat concentrația de 0,83 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat în cazul celui care a fost autorul acestui accident devastator. Ulterior, martorii au fotografiat sticle de alcool și lăzi de bere în maşina răsturnată.

Accident rutier spectaculos în judeţul Suceava

Tânărul se pregătea pentru o petrecere de pomină şi cumpărase sticlele cu alcool chiar înainte de accident. În cele din urmă, el a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru evaluare medicală. Tot acolo i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Pentru acest accident, tânărul va răspunde penal pentru cel puțin o infracțiune (n.r. -conducere sub influența băuturilor alcoolice). Alături de el mai era un tânăr, care a scăpat fără răni grave. Oamenii legii au spus că ambii au fost ocrotiţi de modul în care a fost construită maşina.

sursa foto