Evenimentul Zilei > Actualitate > Patronul FCSB mai vrea un titular de la Viitorul și pune presiune pe jucătorii săi: „Au dormit pe teren”
Patronul FCSB mai vrea un titular de la Viitorul și pune presiune pe jucătorii săi: „Au dormit pe teren”

Patronul FCSB mai vrea un titular de la Viitorul și pune presiune pe jucătorii săi: „Au dormit pe teren”

Gigi Becali a declarat că oferă 1,5 milioane de euro pentru Florinel Coman, jucătorul Viitorului, pentru a-i aduce un concurent lui Florin Tănase.

Gigi Becali vrea să-l cumpere și pe Florinel Coman, unul dintre jucătorii de bază ai echipei FC Viitorul. Patronul FCSB are de gând pună presiune pe Florin Tănase, de a căuri evoluție nu este mulțumit, Becali făcând referire la partida cu CSMS Iași, în care jucătorii săi au fost apatici.

„Să-l vadă Tănase pe Coman, să-i fugă picioarele când îl vede. Să fie 2-3 pe post. Și Florinel când îi vede pe bancă pe Tănase sau pe Golofca, să-i fugă picioarele. Au dormit pe teren cu Iași, ei, mari oameni care s-au calificat și se gândeau la meciul cu Sporting. Ei aveau meciul cu Iașiul. Câștigă-l pe ăla, câștigă-l pe ăla cu Astra și apoi te gândești la Sporting. Coman este un jucător special. Ori se alege praful de el, ori trebuie să-i pui un psiholog și un preparator și iei 100 de milioane de euro pe el. Dacă nu ai grijă de el, nu poate ajunge fotbalist. La cum joacă el acum, nu poate ajunge fotbalist”, a afirmat Becali la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: