Patricia Țig s-a retras de la WTA Angers. Ce s-a întâmplat în setul decisiv

Patricia Țig s-a retras de la WTA Angers. Ce s-a întâmplat în setul decisiv Patricia Țig a abandonat, luni, deși conducea în meciul cu malteza Federica Curmi. Sursa Foto: Arhiva EVZ

România mai are o singură reprezentantă pe tabloul principal de la Angers, după ce Patricia Țig a abandonat. Românca conducea în meciul cu malteza Federica Curmi, în primul tur al competiției „WTA 125” de la Angers (Franţa).

Patricia Țig s-a accidentat și a fost nevoită să se retragă la scorul de 3-2 pentru ea în setul decisiv. Jucătoarea de pe locul 440 WTA câștigase primul set cu 7-5 și îl pierduse pe al doilea cu 6-0.

Patricia Țig a abandonat în primul tur de la WTA Angers

După două ore și 18 minute de joc, Curmi (330 WTA) a obținut calificarea în faza următoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceasta o va întâlni pe  McCartney Kessler (235 WTA), după ce americanca a reușit o surpriză eliminând-o pe daneza Clara Tauson (82 WTA, favorită 4).

Pentru prezența la turneul de la Angers, Patricia Țig s-a ales cu un cec de 1.086 euro şi un singur punct în clasamentul WTA.

Patricia Țig, locul 440 WTA

România mai are o reprezentantă pe tabloul principal de la Angers

În acest moment, țara noastră se mai bazează doar pe Andreea Mitu (225 WTA, venită din calificări). Ea va juca în prima rundă cu suedeza Rebecca Peterson (132 WTA, favorită 7).

Turneul Open Angers Arena Loire face parte din categoria „WTA 125”, se joacă pe hard și oferă premii totale în valoare de 115.000 de dolari.

Principala favorită a întrecerii este italianca Elisabetta Cocciaretto (48 WTA).

Urmașul lui Djokovic a câștigat Next Gen Finals

Hamad Medjedovic, 20 de ani, locul 113 ATP, a cucerit trofeul ATP Next Gen Finals. Acesta nu a pierdut niciun meci la Jeddah. Tânărul sârb este sprijinit în carieră de idolul său, Novak Djokovic, care i-a oferit mijloacele financiare și un loc unde să se antreneze profesionist

Noul campion de la ATP Next Gen Finals, Hamad Medjedovic, 20 de ani, a început tenisul având în fața sa o generație care l-a inspirat în modul cel mai puternic posibil.

„Venim cu toții dintr-o țară mică. Eram un copil, dar mi-a dat motivația să încep să joc tenis și mai târziu să ajung ca el. Datorită lui am văzut că este posibil”, a explicat Hamad, alintat Hama de părinții săi, încă de când era mic.