Pariuri naționala României în calificările pentru Campionatul Mondial 2022

Pariuri naționala României în calificările pentru Campionatul Mondial 2022 sursa foto: EVZ

Naționala României va începe joi parcursul pentru Campionatul Mondial din 2022, ce va fi găzduit de Qatar. Echipa noastră a fost repartizată în Grupa J, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

În primul meci, "tricolorii" vor întâlni Macedonia de Nord, pe 25 martie de la ora 21.45. Apoi, pe 28 martie, de la ora 21:45, pe Arena Națională va sosi Germania. În fine, această primă rundă a "tricolorilor" se va încheia pe 31 martie, de la ora 19:00, când vom întâlni în deplasare Armenia. Primele două meciuri sunt televizate de Pro TV, iar ultimul de Pro X.

 

Echipa națională a României nu a mai ajuns la un Campionat Mondial din 1998, astfel că are o revanșă de luat, mai ales după dezamăgirea pricinuită de ratarea calificării la EURO 2020.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

La Campionatul Mondial vor ajunge cele 10 câștigătoare de grupe, iar ocupantele locurilor doi plus cele mai bune câștigătoare de grupa în Liga Națiunilor 2020/21 care nu au terminat pe primele două locuri în preliminariile CM 2022 vor disputa meciuri de baraj. Vor fi 6 capi de serie pe baza punctelor obținute în grupe (rezultatele cu ultima clasată nu se iau în calcul), iar pe terenul acestora se va disputa barajul într-o singură manșă. Vor rămâne astfel 6 echipe în cursă, care vor disputa un nou baraj, iar cele trei învingătoare vor ajunge la Campionatul Mondial.

 

Acum că toate lucrurile sunt clare, putem trece mai departe și analiza câteva pariuri din grupa României în preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022, conform cotelor disponibile la agenția de pariuri online Unibet.

 

România vs. Macedonia de Nord - Pont pariuri: 1 și sub 3.5 goluri marcate, la o cotă de 2.30 oferită de Unibet

 

Din 1992 încoace, în meciurile de debut disputate de naționala României în preliminariile pentru Campionatul Mondial nu s-au marcat mai mult de trei goluri. Ultima dată când "tricolorii" au început în forță a fost pe 6 mai 1992, când "Generația de Aur" învingea Insulele Feroe cu 7-0. Au trecut însă aproape 30 de ani de atunci, iar România nu mai are în componență jucători precum Gică Hagi, Gică Popescu sau Dan Petrescu.

 

De atunci, în următoarele 6 preliminarii pentru Campionatul Mondial s-au marcat cel mult 3 goluri în meciurile de debut. Aceeași situație se repetă și în meciurile de start din ultimele 3 preliminarii pentru Campionatul European.

 

În ce privește rezultatul în sine, avem motive suficiente să credem în echipa noastră. Nicolae Stanciu, Ianis Hagi și Valentin Mihăilă au fost într-o formă bună în perioada recentă. Chiar dacă Macedonia de Nord este calificată la EURO, echipa noastră pornește totuși cu prima șansă, iar cota de 2.30 oferită de Unibet pentru acest pariu combo - Victorie România & sub 3.5 goluri - este foarte atractivă.

 

 

România vs. Germania -  Pont pariuri: GG și peste 2.5 goluri marcate, la o cota 2.30 oferită de Unibet

 

La trei zile după meciul cu Macedonia de Nord, România primește vizita Germaniei. Ne așteaptă un meci greu, având în vedere că nemții sunt favoriții grupei de departe, dar și România e creditată de specialiști cu șanse să termine pe primele două locuri, având cota 1.40 la casele de pariuri. 

 

De asemenea, Germania este și una dintre favoritele la câștigarea Campionatului Mondial din 2022, potrivit cotelor antepost publicate de Unibet. Nemții au șansa a doua (la egalitate cu Brazilia), cota fiind 8.00. Franța e favorită cu cota 7.00, iar România are cota 201.00.

 

În ce privește meciurile directe contra Germaniei, ultimul a avut loc în 2007, un amical pierdut cu 3-1. Speranțele noastre se leagă însă de acea victorie cu 5-1 din amicalul disputat în 2004. De asemenea, la ultimul meci oficial, de la EURO 2000, scorul a fost 1-1.

 

Așadar, avem un istoric în a le marca goluri nemților, iar meciurile cu ei au fost mai tot timpul spectaculoase. În trei din cele patru confruntări s-au marcat cel puțin trei goluri și în toate patru am avut GG.

 

Defensiva nemților nu a fost la un nivel ridicat recent, dovadă stând și eșecul cu 6-0 contra Spaniei din noiembrie 2020. De altfel, nemții au primit gol în opt din ultimele zece meciuri disputate. În aceste condiții, și acest pariu din oferta Unibet merită încercat.

 

 

Germania vs. Islanda - Pont pariuri: GG, la o cotă de 2.45 oferită de Unibet

 

În prima etapă a Grupei J, joi seara, se va disputa și meciul dintre Germania și Islanda. Se întâlnesc două echipe care au o revanșă de luat, având în vedere forma recentă. Germania trebuie să spele rușinea din meciul cu Spania, în care a luat șase goluri, în timp ce Islanda are o serie foarte proastă, de serie de cinci înfrângeri la rând.

 

De altfel, de la victoria cu România din barajul pentru EURO 2020, islandezii nu au mai jucat nimic. Totuși, au jucători de calitate în ofensivă și, coroborat cu problemele nemților din defensivă, merită luat în calcul acest pariu din oferta Unibet.

 

Naționala de tineret începe aventura la EURO U21

 

În această săptămână, va începe și aventura naționalei de tineret la Campionatul European U21. Programul celor 3 meciuri din grupe este următorul, meciurile fiind în direct la TVR1:

 

  • 24 martie, de la ora 22:00: România - Olanda 
  • 27 martie, de la ora 19:00: Ungaria - România
  • 30 martie, de la ora 19:00: Germania - România

 

România are cota 4.50 să învingă Olanda în meciul de deschidere, iar victoria batavilor are cota 1.75. Egalul are cota 3.90. Cotele sunt preluate din oferta Unibet, operator online care le-a pregătit clienților și câteva oferte ce merită toată atenția. Cei care pariază minim 50 RON pe meciul naționalei mici cu Olanda primesc un pariu cadou de 25 RON. O ofertă asemănătoare este disponibilă și la meciul cu Ungaria - cei care mizează minim 100 RON vor primi cadou un pariu cadou de 40 RON. În plus, clienții care încearcă și alte produse - rulează 150 RON la sloturi - primesc un pariu de 25 RON extra. Termenii și condițiile ofertelor sunt afișate pe site-ul operatorului. 

 

 

România are cota 51.00 să câștige Campionatul European U21, în timp ce favorită principală este Franța, cu cota 4.00, urmată de Anglia și Spania, ambele cu cota 6.00.

 

*Cotele prezentate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.