Evenimentul Zilei > Monden > Paris Hilton își dă masca jos. Vorbește prima dată despre „traumele” suferite în copilărie
Paris Hilton își dă masca jos. Vorbește prima dată despre „traumele” suferite în copilărie

Paris Hilton își dă masca jos. Vorbește prima dată despre „traumele” suferite în copilărie

După ce ani la rând a ținut prima pagină a tabloidelor, Paris Hilton, intrată de o vreme într-un con de umbră, revine în prim-plan.

Pentru a-și deschide sufletul și a vorbi despre lucruri mai puțin cunoscute din trecutului ei. Într-un nou documentar YouTube, celebra moștenitoare a imperiului Hilton dezvăluie momente dureroase din viața sa. „This Is Paris”, așa cum se numește documentarul, pune în lumină latura autentică, nefardată, a celei considerate imaginea vieții extravagante și a gusturilor îndoielnice.

La cei 39 de ani, Paris Hilton vorbește deschis despre o traumă pe care ar fi suferit-o în copilărie și care, spune ea, ar fi făcut-o să afișeze în public o imagine complet diferită față de cum este ea în realitate. Un fel de mască pe care a purtat-o pentru a se ascunde de trauma prin care a trecut.

„În copilăria mea s-a întâmplat ceva despre care nu am vorbit niciodată cu nimeni”, spune Paris în trailerul documentarului YouTube Originals.

„Îmi pare rău, sunt atât de obișnuită să joc un personaj încât, pentru mine e greu să fiu normală”, continuă bogata moștenitoare a imperiului Hilton, care apare în documentar alături de sora ei, Nicky Rothschild Hilton, și de mama lor Kathy Hilton.


Asta da bombă mondenă! Cine i-a luat mințile lui Paris Hilton. Se mută în România?

Ce înseamnă pentru excentrica Paris Hilton o viață liniștită. E de necrezut


”Încă mai am coșmaruri. Singurul lucru care mi-a salvat sănătatea mintală a fost să mă gândesc la cine vreau să devin când voi ieși din acest coșmar. De aceea am creat acest brand și acest personaj de care, de atunci, nu m-am mai putut dezlipi”, se confezează Paris Hilton.

Ea recunoaște că nu i-a displăcut niciodată să „joace un personaj” în fața camerelor de filmat.

„Simt că toată lumea crede că mă cunoaște. Dar nimeni nu știe cu adevărat cine sunt, nici măcar eu”, spune Hilton în „This Is Paris”, care va avea are premiera pe 14 septembrie pe canalul YouTube.