Paris Hilton a cheltuit o avere de ziua ei. Și-a închiriat chiar și un avion privat

Paris Hilton a cheltuit o avere de ziua ei. Și-a închiriat chiar și un avion privat

Paris Hilton are multe griji, dar banii nu sunt una dintre ele. Cu o avere netă estimată la 300 de milioane de dolari, Paris Hilton își poate permite stilul de viață luxos pentru care a devenit cunoscută.

Paris Hilton nu a dezamăgit, când a venit vorba de cheltuieli pentru ziua ei de naștere. Moștenitoarea imperiului Hilton a cheltuit o mică avere pentru a-și face ziua specială. Așa că a inclus în aventură și o călătorie cu avionul privat alături de soțul ei și copilul cel mai mare.

Călătoria celor trei a surprins un moment emoționant în care Carter își ducea familia către o mașină elegantă, special aleasă. Așa s-au deplasat către aeronava privată.  Când au ajuns la aeronavă, îi aștepta o surpriză. Aceasta era decorată cu ornamente opulente, baloane și nelipsitul „La mulți ani, Paris”.

Avionul închiriat de Paris decorat după gustul vedetei

Interiorul aeronavei era împodobit cu aranjamente florale rafinate, un sortiment de sticle de șampanie, dulciuri delicioase. Practic tot tacâmul pentru o zi de naștere plină de afecțiune și opulență.

Ne puteți urmări și pe Google News

În mijlocul ornamentelor se afla o cutie Chanel în care se afla cel mai probabil cadoul pentru Paris. În timp ce doar decorarea zilei de naștere a costat probabil între 15.000 și 20.000 de dolari, închirierea avionului a avut alt cost.

Un avion privat poate costa de închiriat între 2.000 și 14.000 USD pe oră – prețul tinde să crească în funcție de aeronava. „Încă un an strălucitor! Mă simt atât de binecuvântată pentru fiecare lecție din acest an”, a spus Paris pe Instagram.

Factura de zeci de mii de dolari.

„De la maternitate la îndatoririle de soție, momente de șefă și apărarea pentru ceea ce este corect... Aceasta a fost cel mai emblematic an de până acum! " Nu este clar unde s-au îndreptat Paris și Carter cu avionul privat pentru a continua festivitățile.

Dar ceea ce este clar este că factura este probabil și mai mare. Asta pentru că a urmat și o cazare plus alte cheltuieli ale călătoriei lor.