Evenimentul Zilei > Actualitate > Pandemia lovește crunt în Poliție. Instituții închise unda după alta
Pandemia lovește crunt în Poliție. Instituții închise unda după alta

Pandemia lovește crunt în Poliție. Instituții închise unda după alta

Pandemia lovește puternic și în polițiști. Un mic oraș din România a pierdut parte bună din oamenii legii, după ce unul din ei s-a îmbolnăvit, iar restul au fost obligați, conform ordonanței, să intre în izolare.

Un număr de 10 polițiști din orașul Buziaș (Timiș) au foste nevoiți să intre în izolare, dupa ce un coleg de-al lor și soția acestuia au fost infectați cu coronavirus.  Prin urmare sediul Poliției Locale Buziaș a fost închis, iar angajații au fost trimiși în izolare la domiciliu.

Primarul Sorin Munteanu a declarat presei locale  că polițistul local care  a fost testat pozitiv  pentru SARS- COV-2 a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” Timișoara. Acesta a fost depistat pozitiv în data de 28 martie și e asimptomatic. Imediat ceilalți colegi ai săi au fost trimiși în autoizolare. De asemenea, alte trei persoane, cu care polițistul a interacționat, sunt și ei trimiși în izolare, acasă. Este vorba tot de polițiști, dar angajați în cadrul IPJ.

Din cauza soției polițistului local infectat, s-a mai închis și o primărie, femeia fiind angajată la primăria comunei Sacoșu Turcesc, unde și o colegă de-a ei a fost testată pozitiv.