Controversatul YouTuber se adaugă pe o listă crescândă de celebrități, inclusiv rapperul BoB, care crede că Pământul este plat, în ciuda demonstrațiilor copleșitoare care arată contrariul. Cu toate acestea, Paul, în vârstă de 23 de ani, nu este descurajat și este tot mai convins că Pământul este plat încât intenționează să treacă "trekkingul"  Antarcticii pentru a găsi granița lumii noastre. 

Paul a vorbit cu Robbie Davidson, fondator al Conferinței Internaționale "Pământul este plat", înainte de lansarea documentarului pe YouTube. Fratele mai mare al unei alte vedete de pe YouTube, Jake Paul, a declarat: "Sunt tipul dispus de a merge până la capătul lumii".  Iar Paul a vorbit la conferința Flat Earth International  unde a spus mulțimii:

"Nu mi-e rușine să spun că numele meu este Logan Paul și cred că Pământul este plat".  "Dacă vreau să-mi fac cunoscut numele (ca susținător al Pământului plat), vreau să știu faptele". "Faptul că nu am mai fost pe lună de mai bine de 50 de ani, faptul că Luna își emite propria lumină".  "Unii dintre cei mai buni oameni de știință nu pot explica gravitaţia; Neil Degrasse Tyson, Bill Nye, în cele din urmă, ce știu ei?  "Vreau să explorez singur și să-mi păstrez o minte deschisă, vreau să cunosc adevărul", potrivit express.

În ciuda dovezilor copleșitoare ale faptului că Pământul este sferic, inclusiv cu imagini și videoclipuri care arată acest lucru, o treime dintre tineri cred că Pământul ar putea fi plat. Nu ne rămâne decât să aşteptăm să vedem ce descoperă aventurierul Paul Logan dincolo de graniţa Antarcticii numită şi "Ultima Frontieră" sau "Capătul lumii". De ce "Capătul lumii", dacă Pământul este rotund? Nu ar trebui să existe o continuitate? Sunt întrebări la care deocamdată nimeni nu a răspuns.