Palatal Copiilor din Sibiu face apel la voluntari pentru curăţenie generală în noul sediu, în care se va muta din primăvară

Palatal Copiilor din Sibiu face apel la voluntari pentru curăţenie generală în noul sediu, în care se va muta din primăvară

Palatul Copiilor din Sibiu se va muta în altă clădire, din primăvara acestui an. Numai că până atunci la noua adresă trebuie făcute ample lucrări de reamenajare. Conducerea instituţiei face apel la voluntari, în acest scop.

Noua clădire este în fapt internatul care a făcut mai demult parte din Liceul Tehnologic "Henri Coandă", aflat pe strada cu acelaşi nume, scrie potralul local www.tribuna.ro.

Conducerea Palatului Copiilor spune că ar fi nevoie de peste 200.000 de euro pentru a face toate lucrările de amenajare a unei clădiri aflată în paragină.

În primul rând, este nevoie ca întregul spaţiu să fie curăţat. Pentru aceasta, e nevoie de voluntari pentru a căra molozul şi alte gunoaie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acţiunea de voluntariat e programată să înceapă din 21 ianuarie. În acest sens, conducerea Palatului Copiilor a lansat şi un apel, către posibilii voluntari.

"Implică-te astăzi! Împreună construim viitorul copiilor noştri, iar pentru asta avem nevoie de fiecare suflet de om!

Pentru că doar prin muncă şi dăruire reuşim să ne atingem scopul. Palatul Copiilor se mută începând cu luna aprilie a acestui an pe strada Henri Coandă nr. 51, în spate la Liceul Tehnologic 'Henri Coandă' (Internatul Liceului 'Compa').

Clădirea trebuie complet renovată şi are nevoie de multe mâini unite în acest scop! De aceea vă cerem tuturor ajutorul!

Alătură-te echipei de voluntari pentru reabilitarea Palatului Copiilor Sibiu!", iată apelul.

Voluntarii vor primi, înainte să se apuce de treabă, cască de protecţie, mască, ochelari de protecţie, mănuşi, saci de gunoi, mături. În pauze vor avea parte de cafea, ceai si apă. În plus, voluntarii trebuie să vină de acasă cu haine şi încălţăminte mai ponosite, ca pentru şaniter.

Palatal Copiilor din Sibiu este o instituţie care de ani şi ani atrage mii de puştani în diverse activităţi.

De la radio-electronică, navomodele - automodele, aeromodele - rachetomodele, karting, informatică, până la ecoturism, orientare sportiv - turistică, cultură şi civilizaţie românească. Este doar o mică parte din lista mult mai lungă de programe educative.