Evenimentul Zilei > Politica > Un PACT Kovesi-Voiculescu? Băsescu își face publică TEORIA: „Nu eu am creat sistemul TICĂLOȘIT”
Un PACT Kovesi-Voiculescu? Băsescu își face publică TEORIA: „Nu eu am creat sistemul TICĂLOȘIT”

Un PACT Kovesi-Voiculescu? Băsescu își face publică TEORIA: „Nu eu am creat sistemul TICĂLOȘIT”

În timp ce scandalurile din jurul șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, încep să scape de sub control, în sensul în care interviul acordat de fostul deputat Sebastian Ghiță jurnalistului ion Cristoiu a stârnit multe controverse mai vechi în legătură cu procurorul, fostul președinte, traian Băsescu, se distanțează din ce în ce mai multe de magistrat. Astfel, Băsescu a făcut, luni, mai multe declarații privind relația cu Kovesi, dintre care s-a remarcat opinia senatorului cu privire la o relație care ar exista între procurorul-șef al parchetului anticorupție și patronul Antena 3, Dan Voiculescu.

Băsescu a intervenit telefonic într-o emisiune de la postul România TV pentru a critica modul în care, în percepția sa, se încearcă reducerea senatorului la tăcere. Mai mult, fostul președinte a puncta și relația dintre Voiculescu și Kovesi.

 

 

„Nu eu am creat sistemul ticăloşit. L-au creat alţii care tăiau porci acolo la K2 şi la T14. Expresia lichelelor care nu mai au măsură. Eu nu am fost cu ei la porc, nicăieri. Nu mi-a plăcut să mă duc.

Au fost alţii care au spus să mă încercuiască pentru ca să nu mai pot vorbi. A fost o cooperare între Voiculescu şi Kovesi. Alte lichele de la Antena 3, oameni de ultimă speţă trimiteau cameră de filmat trei luni la notariat la fiica mea. Spuneau seara că uite-i pe băsişti…”, a afirmat Traian Băsescu.