Evenimentul Zilei > Actualitate > Ozana Oancea, a rupt tăcerea și a vorbit despre divorțul de Radu Dragomir, actualul soț al Danei Rogoz
Ozana Oancea, a rupt tăcerea și a vorbit despre divorțul de Radu Dragomir, actualul soț al Danei Rogoz

Ozana Oancea, a rupt tăcerea și a vorbit despre divorțul de Radu Dragomir, actualul soț al Danei Rogoz

Ozana Oancea, a rupt tăcerea și a vorbit despre divorțul de Radu Dragomir, actualul soț al Danei Rogoz.

Ozana Oancea a spus că fostul soț, cu care are un copil în vârstă de 12 ani, a părăsit-o după 17 ani de căsnicie, pentru o femeie cu 18 ani mai tânără, iar acum după cinci ani de la divorț, actriţa a povestit pentru revista Tango depre momentul critic din viaţă ei: "E destinul lui  (n.r. Radu Dragomir) de acum încolo, e un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânăra!", a spus actrița.

Regizorul şi-a dorit o altă viaţă: "Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compară în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului… Dar el a plecat către cu totul şi cu totul altceva, deci mi se pare mai simplu de acceptat. Nu am putut gândi lucrurile în ideea că a fost o insuficientă mică între noi, nu am putut spune că, dacă m-aş fi străduit un pic, aş fi putut să evit asta. Ce şi-a dorit el a fost cu totul altă viaţă. Deci, repet, am acceptat, nu am suferit foarte tare pentru acest abandon, m-a costat mult şi mă costă în continuare, dar nu simt gelozie", a mai adăugat Ozana Oancea, potrivit wowbiz.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.