Atletul are toate șansele să fie condamnat la închisoare pentru 15 ani, iar în penitenciar îl vor aștepta vremuri grele, familia sa declarând că au primit numeroase amenințări că bărbatul va fi bătut și agresat dacă nu vor plăti o taxă de protecție.

O persoană necunoscută, care nu are nicio legătura cu Pistorius i-a avertizat pe părinții acestuia că în schimbul unei sume de bani, dacă atletul va ajunge la închisoare, nu va fi bătut și violat, așa cum amenință ceilalți deținuți. Aceste amenințări și revendicări i-au fost trimise lui Arnoldus, vărul acuzatului, ca SMS-uri.

Anonimul a cerut o sumă de bani în schimbul unor dovezi în care procurorul care se ocupă de cazul atletului a plătit un martor pentru a depune mărturie împotriva lui Pistorius. Fiindcă nu a primit niciun răspuns, anonimul a început să amenințe și să-l avertizeze pe bărbat că va avea „o viață grea în închisoare''.

În 2014, fostul campiona a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru ucidera soției sale, Reeva Stenkamp, despre care, Pistorius spune că a confundat-o cu un hoț. Pe 6 iulie se va da sentința finală în cazul său.

Te-ar putea interesa și: