Evenimentul Zilei > Actualitate > Orgie ca-n Roma antică. Şase arhitecţi britanici, goi puşcă într-una din fântânile istorice din celebra metropolă VIDEO
Orgie ca-n Roma antică. Şase arhitecţi britanici, goi puşcă într-una din fântânile istorice din celebra metropolă  VIDEO

Orgie ca-n Roma antică. Şase arhitecţi britanici, goi puşcă într-una din fântânile istorice din celebra metropolă VIDEO

Un ditamai directorul de companie şi alţi cinci turişti britanici, toţi de profesie arhitecţi, au fost acuzaţi de obscenitate la Roma după ce s-au filmat zbenguindu-se goi puşcă într-una din cele mai celebre şi mai vechi fântâni din oraş, Fontana delle Naiadi.

În imaginile surprinse la faţa locului, în zorii zilei de luni, de un coleg al exhibiţioniştilor , apar două femei şi patru bărbaţi care se scufundă, se bălăcesc şi se aleargă dezinvolţi prin una din cele mai celebre fântâni arteziene din oraş. Distracţia se întrerupe brusc la apariţia poliţiei care îi amendează cu 170 de euro şi îi conduce la secţie pentru declaraţii.

Un martor ocular povesteşte că cei şase nudişti erau în extaz iar scenele de la faţa locului l-au dus cu gândul la orgiile din Roma antică. “S-au bălăcit cam o jumătate de oră. Au cântat şi au urlat. Nu era nimeni prin zonă, dar la venirea poliţiei s-au strans mulţi oameni care au început să filmeze şi să facă fotografii”, a povestit un alt martor ocular.

Cei şase urmează să fie trimişi în faţa instanţei pentru acte obscene comise într-un loc public, infracţiune care se pedepseşte în Italia chiar şi cu trei ani de închisoare.

Unul dintre exhibiţionişti este Ben Rosedale, 39 de ani, directorul unei prestigioase companii de dezvoltare şi amenajare a mediului. Ceilalţi cinci sunt Charles Mylchreest, 46 de ani, aritect peisagist, Richard Crooks, 49 de ani, arhitect peisagist, Tom Speed, 26 de ani, consultat grafic,  Claire Neale, 25 de ani, consultant ecologic, Vicky Nall, 32 de ani, consultant ecologic. Toţi au salarii uriaşe şi trăiesc în case de sute de mii de lire sterline, scrie dailymail.co.uk.