Evenimentul Zilei > Politica > Orban, IRONIC la adresa PSD: Frământările din partid sunt PETARDE menite să distragă atenția
Orban, IRONIC la adresa PSD: Frământările din partid sunt PETARDE menite să distragă atenția

Orban, IRONIC la adresa PSD: Frământările din partid sunt PETARDE menite să distragă atenția

Liberalul Ludovic Orban a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că frământările din PSD sunt „petarde” menite să distragă atenția de guvernarea care „nu merge”.

„Mă distrează dezbaterile referitoare la marile frământări din partidul de guvernământ, cine pe cine vrea să schimbe, cine cu cine nu se mai înţelege. După părerea mea, sunt petarde menite să distragă atenţia de la faptul că guvernarea nu merge, că economia nu merge, că încasările de la buget sunt departe de aşteptările stabilite chiar în proiectul legii de buget, că România cu Guvernul Grindeanu s-a îndatorat cu aproape cinci miliarde de euro în nici şase luni de guvernare, că nu există nici resursele necesare pentru realizarea promisiunilor abracadabrante”, a precizat Orban, potrivit agerpres.ro.

Orban a afirmat că PNL trebuie să arate oamenilor că au fost păcăliți și că scopul PSD este să rămână la putere.

„Noi suntem concentraţi să arătăm oamenilor că au fost păcăliţi, că de fapt toată oastea lui Dragnea este o oaste de mercenari care nu au alt scop în viaţă decât să rămână la putere cu orice preţ, nu ca să facă ceva bun pentru oameni, ci, dimpotrivă, ca să se căpătuiască ei şi ca să sufoce orice fel de drepturi şi libertăţi în România”, a subliniat Orban.

Ludovic Orban candidează la funcția de președinte al PNL, alături de Cristian Bușoi și Viorel Cataramă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: