Evenimentul Zilei > Actualitate > Oraș EXTRATERESTRU pe lună!? Un cercetător rus dezvăluie ce se ascunde în misiunile Apollo – VIDEO
Oraș EXTRATERESTRU pe lună!? Un cercetător rus dezvăluie ce se ascunde în misiunile Apollo – VIDEO

Oraș EXTRATERESTRU pe lună!? Un cercetător rus dezvăluie ce se ascunde în misiunile Apollo – VIDEO

Declarațiile unui om de știință vin să nască noi controverse în privința existenței unei altei civilizații avansate în proximitatea Terrei.

Valentin Degterev afirmă că a avut acces la materiale fotografice și video pe care NASA le-a făcut pe Lună cu ocazia misiunilor Apollo între 1969 și 1972. Este vorba despre imaginile obținute cu ocazia a șase aterizări reușite de astronauții americani.

 Cercetătorul rus susține că a observant, în fotografii, nave spațiale aparținând altor civilizații și un întreg oraș în care ar putea trăi ființe extraterestre.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/6fw0_oyyq6M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Degterev se întreabă totuși de ce fotografiile nu au atras atenția nimănui înainte, chiar dacă obiectele din imagini erau atât de evidente, anunță Digi24. Una dintre navele spațiale este văzută cum zboară în proximitatea navei spațiale americane Apollo.

Accesul la astfel de documente este foarte limitat, fiind ascunse publicului larg, spune omul de știință rus. Unele imagini sunt neclare, altele sunt clasificate.

Potrivit lui Degterev, un imens oraș construit sub forma unui disc este clar vizibil chiar pe unul dintre polii Lunii.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/j88Nl0V3Veo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: