Evenimentul Zilei > Actualitate > Oprișan ridiculizat de cel care l-a bătut în alegeri: „Să nu fie sinonim cu valoarea nulă…”
Oprișan ridiculizat de cel care l-a bătut în alegeri: „Să nu fie sinonim cu valoarea nulă…”

Oprișan ridiculizat de cel care l-a bătut în alegeri: „Să nu fie sinonim cu valoarea nulă…”

Liberalul Cătălin Toma, cel care a reușit revelația acestor alegeri locale și l-a învins pe Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, își ridiculizează adversarul asemuindu-l cu valoarea nulă.

Într-o intervenție televizată, noul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, și-a ironizat contracandidatul făcând aluzie la lipsa acestuia de pregătire.

Întrebat dacă a fost sunat de Marian Oprișan, ca să-l felicite, după ce a devenit clar că este câștigătorul acestor alegeri pentru președinția Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma a spus că Oprișan nici nu știe să scrie bine, darămite să mai și sune la telefon.

„Oprișan nu stie nici să scrie bine. Nu m-a sunat și nici eu nu il sun. Din ce știu domnia sa a făcut o sesizare la Biroul Electoral Județean cerând să fie renumărate voturile nule. Sper ca valoarea nulă să nu fie sinonimă cu el”, a spus Cătălin Toma în intervenția sa, abia stăpânindu-și bucuria victoriei.

În prezent senator PNL, Cătălin Toma este profesor și, probabi, de aceea îl ia în balon pe Marian Oprișan, despre care se știe că nu a fost tocmai un elev eminent la școală.

În altă ordine de idei, Cătălin Toma a anunțat că imediat după ce își va ocupa locul de președinte al Consiliului Județean Vrancea, va iniția procedurile pentru obținerea finanțării în vederea construcției unui nou spital județean.

„În următorii patru ani intenționăm să construim un spital județean modern și dotat cu echipamente performante, care să ofere servicii de calitate pacienților din Vrancea și nu numai. Deja am început demersurile, iar până în luna decembrie îmi propun să elaborez documentația și să-l introduc pe lista de finanțare pentru din fonduri europene”, a declarat Cătălin Toma.

În același context, învingătorul lui Oprișan a declarat că prioritățile sale vor fi reabilitarea drumurilor județene, introducerea apei potabile în toate localitățile județului și recuperarea decalajelor în ceea ce privește nivelul de trai al cetățenilor județului Vrancea.

„În cei douăzeci de ani de când conduce acest județ, Marian Oprișan a lăsat să se așeze praful peste tot, nu a reușit decât să așeze praful pe acest buget. Anul acesta, în plină pandemie, Consiliul Județean sub conducerea sa a alocat bani doar pentru paranghelii. Acestea sunt prioritare pentru el”, a precizat Toma.