Evenimentul Zilei > Politica > Oprea: În 1993 am demisionat din armată pentru afaceri cu Iordănescu. Am jucat fotbal – tenis cu Miron Cozma
Oprea: În 1993 am demisionat din armată pentru afaceri cu Iordănescu. Am jucat fotbal – tenis cu Miron Cozma

Oprea: În 1993 am demisionat din armată pentru afaceri cu Iordănescu. Am jucat fotbal – tenis cu Miron Cozma

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a relatat, răspunzând unor întrebări, că în 1993 a demisionat din armată pentru a derula cu selecţionerul echipei naţionale de fotbal Anghel Iordănescu proiecte imobiliare şi că a jucat fotbal-tenis cu Miron Cozma, partener într-o asociaţie de profil.

 "În 1993 am demisionat, eram ofiţer de justiţie militară. Eram prieten cu Anghel Iordănescu, venise din străinătate, şi am stabilit împreună să avem nişte proiecte economice. Am făcut câteva afaceri imobiliare, Iordănescu a venit cu capitalul, eu am venit cu ideile. Erau alte vremuri în anii 90", a spus Oprea la postul B1 Tv, citat de Mediafax.

El a mai arătat că, împreună cu Anghel Iordănescu şi Ion Săndulescu de la "Doi Cocoşi", a contribuit la înfiinţarea, în 1994, a Ligii Profesioniste de Fotbal-Tenis, unde a ocupat postul de vicepreşedinte, structură la care secretar general era Miron Cozma, cu care a şi jucat fotbal-tenis.