Conform click.ro, secretomania din jurul acestui show este la cote uriaşe. Citind detaliile te-ai putea gândi că producătorii emisiunii prezentate de Jorge bănuiesc că există cineva în trust care dă informaţii valoroase concurenţei

Alături de Jorge vor exista „detectivii” Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc şi Horia Brenciu, care vor încerca să ghicească personalitatea publică care se ascunde sub mască.

Click! a aflat că pe scenă vor urca vedete care nu au contract cu alte televiziuni, dar chiar şi aşa, nici măcar membrii echipei de filmare nu ştiu cine sunt acestea.

Fiecare vedetă va fi păzită de gărzi de corp şi va fi adusă cu maşina direct la platoul de filmare. Vedetele vor fi păzite din maşină până în camera unde se costumează şi li se va lua telefonul mobil pe durata filmărilor.

Nici figuranţii din public nu au voie să vină cu telefoane sau să facă poze, iar când se dezvăluie vedeta din spatele măştii, în studio rămân doar câteva persoane alături de cei patru detectivi.

Pentru a împiedica orice scurgere de informaţii din interiorul emisiunii, producătorii emisiunii vor folosi nume de cod pentru vedetele mascate. Cei care ştiu detalii au fost aertizaţi că orice porumbel scăpat pe gură îi va costa mii de euro, conform clauzelor de confindenţialitate din contractele deja semnate.