Omul lui Marine LE PEN din România îşi continuă războiul cu Angela MERKEL pe tema migranţilor

Omul lui Marine LE PEN din România îşi continuă războiul cu Angela MERKEL pe tema migranţilor

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega, cel care a întrebat-o pe Merkel dacă nu își mai face selfie-uri cu refugiații sirieni după ce un imigrant a comis o crimă în Germania cu maceta, revine cu un nou atac la adresa Cancelarului Germaniei.

Rebega este vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European, grupare condusă de Marine Le Pen.

”Dormiți liniștiți, Angela Merkel veghează pentru dumneavoastră!”, își începe Rebega postarea de pe blogul său personal în care face referire la felul în care teroriștii ISIS au pătruns în Germania printre refugiați. ”„Eroare de judecată!” – așa și-a justificat Șeful Serviciului Secret de  informații german – BfV – la postul de televiziune Deutsche Welle, modul eronat prin care autoritățile au evaluat „strategiile statului islamic”, pentru a intra în țară! Vă vine să credeți? Câtă „duioșie” și „naivitate” în confesiunea lui Hans-Georg Maassen care recunoaște: “Ne-am înșelat. ISIS s-a folosit de refugiați pentru a intra în țară. Situația este foarte gravă”, arată europarlamentarul.

Acesta își continuă atacul la politica Germaniei de primire a refugiaților: ”Aflu că înaltul oficial s-a bazat pe „buna credință” și pe „obrazul subțire” al teroriștilor, după cum el însuși mărturisește : „ei nu au nevoie să își infiltreze oamenii printre refugiați, dar au făcut-o!” Și mai grav este faptul că 70% dintre refugiații ajunși în Germania nu au pașaport valid astfel că ei au fost înregistrați în baza informațiilor pe care le-au oferit ei, adeseori cu identități false. Lovit de febra mărturisirilor menite să ne „liniștească definitiv”, Hans-Georg Maassen explică: „ISIS nu numai că se folosește de refugiați pentru a intra în țară. Islamiștii radicali din Germania încearcă în mod activ să îi atragă de partea lor pe nou-veniți. Avem cunoștință de peste 300 de tentative ale islamiștilor de a recruta refugiați”. Nu-i așa că vă simțiți deja mai bine?”

Ne puteți urmări și pe Google News

În ciuda acestor avertismente ale serviciilor germane, mai arată europarlamentarul român, ”Merkel anunță hotărât că politica sa privind refugiații nu se va schimba”. De unde și replica ironică folosită de Rebega, făcând trimitere la reclama FNI  și la Sorin Ovidiu Vântu: ” Dormiți liniștiți, Angela Merkel veghează pentru dumneavoastră!”