Evenimentul Zilei > Politica > Omul lui Dragnea, aproape de o grea lovitură dată chiar de colegii din PSD. Alertă
Omul lui Dragnea, aproape de o grea lovitură dată chiar de colegii din PSD. Alertă

Omul lui Dragnea, aproape de o grea lovitură dată chiar de colegii din PSD. Alertă

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a propus astăzi desfinţarea Comisiei speciale condusă de Florin Iordache deorece: a avut un impact public negativ. Tot astăzi, a anunţat că PSD va depune un proiect de lege pentru cazurile de dispariţie.
”Am luat act de decizia CCR. În primul rând, o să propun colegilor mei desfiinţarea comisiei Iordache sau comisia specială care s-a ocupat de modificările de justiţie, a codurilor penale, a codurilor de procedură penală(…). Se pare că funcţionalitatea comisiei speciale nu a fost cea dorită, dimpotrivă ea a avut un impact public negativ şi asupra partidului pe care îl reprezint, dar şi asupra instituţiei Parlamentul României. O să avem o abordare, în primul rând priorităţile fiind deciziile neconstituţionale deja declarate de către CCR şi pe urmă o să vedem dacă este oportun o altă modificare atât la codurile penale, cât şi la codurile de procedură penală”, a declarat Marcel Ciolacu, în Parlamentul României.
Situaţia din Caracal, o prioritate
„În cursul zilei de sâmbătă eu am propus înfiinţarea unei comisii speciale urmând să discut cu toţi liderii politici din Parlament, din Camera Deputaţilor mai exact, făcând astfel o invitaţie de a intra într-o instituţional într-o normalitate şi de a nu ieşi cu declaraţii publice după o asemenea dramă ca cea de la Caracal. În zilele următoare au fost foarte multe declaraţii politice şi a multor lideri politici, în declaraţia de ieri am spus că prioritatea în momentul acesta este totuşi raportul de la Ministerul Public cât şi de la Ministerul de Interne şi nu în ultimul rând ce au constat cei din comisia de lucru constituită la nivelul primului ministru şi coordonată de către domnul Arafat. Din punctul meu de vedere prioritatea Parlamentului este de a interveni în procedurile instituţionale care sunt create pentru a ne apăra, a interveni într-un mod eficient şi direct şi în timp real şi nu în ultimul rând de a preveni”, a mai declarat Marcel  Ciolacu.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: