Evenimentul Zilei > Politica > Olguţa Vasilescu devoalează un posibil scenariu periculos în legătură cu aducerea lui Radu Mazăre în ţară. „E o armă electorală”
Olguţa Vasilescu devoalează un posibil scenariu periculos în legătură cu aducerea lui Radu Mazăre în ţară. „E o armă electorală”

Olguţa Vasilescu devoalează un posibil scenariu periculos în legătură cu aducerea lui Radu Mazăre în ţară. „E o armă electorală”

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu a afirmat luni, la România TV că aducerea lui Radu Marăre în ţară, în această perioadă este ciudată şi poate fi folosită ca „armă electorală”

 

De asemenea, Vasilescu a mai spus că acest lucru seamănă cu aducerea în România a lui Nicolae Popa, când „Traian Băsescu avea nevoie de acel ceva”

„Cred că înseamnă același lucru cu aducerea lui Nicolae Popa, când Traian Băsescu avea nevoie de acel ceva. Este foarte ciudat că îl aduc chiar acum. Ministerul Justiției a făcut toate demersurile pentru a-l aduce în țară. E o armă politică, o armă electorală. Credeți că PSD îl aduce? Seamănă cu rețeta din 2016, când toți oamenii noștri erau aretați, în frunte cu mine, în campanie electorală. Sperăm să nu le iasă, că oamenii nu sunt proști, au văzut că justiția este folosită ca armă electorală.”, a spus Lia Olguța Vasilescu la România TV.

Potrivit procedurilor legale, fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre va fi dus la de la aeroport direct la penitenciar unde va sta în carantină 21 de zile.