Oana Roman l-ar fi bătut pe Marius Elisei. Acuzaţii lansate de o fostă prietenă

Oana Roman l-ar fi bătut pe Marius Elisei. Acuzaţii lansate de o fostă prietenă Sursa foto: Facebook/Oana Roman

Scandalul dintre fostele prietene Vica Blochina și Oana Roman continuă. Cele două au ajuns la cuțite și își aduc acuze grave. Recent, blondina a aruncat o nouă bombă și spune că fiica lui Petre Roman este o fire cât se poate de dificilă și chiar violentă. Se pare că Marius Elisei nu a avut viața prea ușoară în relația cu Oana Roman și au existat și cazuri în care bărbatul a fost lovit de către parteneră, susține Vica Blochina. 

Oana Romab, învinuită din nou. Conflictul dintre Oana Roman și Vica Blochina a degenerat, iar cele două continuă șirul de acuzații și se amenință cu procese. Totul a început când blondina și-a acuzat fosta prietenă că minte în campaniile publicitare pentru care este plătită și își editează pozele, motiv pentru care fiica lui Petre Roman o dă în judecată. La rândul său, și Vica Blochina a anunțat că îi face plângere penală Oanei pentru că i-ar fi furat bani de pe card, iar acum îi aduce acesteia noi acuzații.

Marius Elisei, bătut de Oana Roman

Vica Blochina continuă șirul atacurilor la adresa Oanei Roman. Blondina face o nouă serie de acuzații și spune că Marius Elisei nu ar fi avut o viață prea ușoară alături de partenera sa. Potrivit spuselor fostei balerine, bărbatul era tratat ca o slugă, iar cea care i-a fost soție nu ezita să îl lovească în văzul tuturor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vica Blochina și-a amintit un episod în care bărbatul ar fi fost umilit și lovit chiar în fața ei și a altor prieteni. Totul s-a întâmplat acasă la Oana Roman, iar Marius Elisei ar fi primit câteva palme în văzul tuturor.„Marius Elisei a suportat cât a suport, apoi a fugit definitiv. A găsit una bună şi aia a fost, Slavă Domnului! Şi-a dat seama că e greu cu balaurul. Jucam cărţi la ei acasă şi omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana şi i-a dat trei palme peste cap.

Eram eu, ei doi şi încă un cuplu la masă, jucam canastă, Marius făcea grătar, omul chiar nu era beat sau ceva. Zici că era sluga ei, efectiv s-a ridicat de pe scaun şi l-a lovit! L-a înjurat, l-a făcut în toate felurile. Noi am plecat acasă după acest episod de ruşine”, a declarat Vica Blochina, potrivit playtech.ro.

Marius Elisei, șofer UBER

Sursă foto: Marius Elisei / Facebook

Comportament de vedetă ce lasă de dorit

De asemenea, Vica Blochina mai susține că nu doar Marius Elisei a fost victima Oanei Roman. Potrivit spuselor blondinei, vedeta s-ar comporta destul de urât cu toți oamenii din jurul ei. Iar cei care nu îi fac pe plac sunt imediat luați în vizor. Acest lucru făcându-o să rămână fără prieteni.

„Ea a început să vorbească urât după ce am scris că ea e grasă şi îşi retuşează pozele. Eu nu am nimic de ascuns, de ce să mint? Tu ştii câte mesaje primesc de la oameni despre ea? Câţi au râs de ea… Inclusiv dintre prietenii ei.

Ea nu are prieteni adevăraţi, nu a păstrat nimeni prietenia oamenilor. Nimeni nu îi ia apărarea, ea nu ştia să păstreze oamenii aproape. Toată lumea trebuie să facă ce vrea ea, altfel nu se poate”, a mai spus Vica Blochina.

Oana Roman și-a contactat avocatul

Fiica lui Petre Roman nu o iartă pe fosta ei prietenă pentru atacul furibund. Vedeta și-a contactat deja avocatul pentru a deschide un proces. Oana Roman o acuză pe Vica de calomnie, minciună și hărțuire.

„Treaba este foarte simplă. Toate pozele și videourile pe care eu le postez sunt la mine în telefonN u le lucrez în laptop. În telefon, se vede clar dacă sunt trecute sau nu printr-o aplicare de editare. Și am să vă arăt asta. ”, a precizat influencerița.

Nu este prima oară când fiica lui Petre Roman ajunge în instanță cu alte nume cunoscute. În trecut, ea a dat-o în judecată și pe Oana Zăvoranu.

„Am câștigat un proces de calomnie, hărțuire, am câștigat daune în valoare de 25.000 de lei, voi mai câștiga unul, pentru că voi mai face un proces în instanță.

De data asta, pe lângă hărțuire, minciună, voi cere ca instanța să desemneze un expert căruia să-i pun la dispoziție telefonul meu care să analizeze toate pozele și să vadă dacă sunt editate”, a anunțat Oana Roman pe Instagram.