Pozele cu Oana Roman slabă ajung în instanță, cu tot cu Vica Blochina. Misiune grea pentru judecători

Pozele cu Oana Roman slabă ajung în instanță, cu tot cu Vica Blochina. Misiune grea pentru judecători Sursa foto: Facebook/Oana Roman

Scandalul de proporții iscat între cele două vedete va ajunge în instanță. Oana Roman vrea să îi demonstreze că nu își editează fotografiile, așa cum fosta lui Pițurcă susține.

Oana Roman și Vica Blochina au ajuns la cuțite. Cele două vedete au fost extrem de bune prietene în trecut, însă lucrurile s-au schimbat complet. Fiica lui Petre Roman a fost umilită pe rețelele de socializare. În urma gestului făcut de fosta ei prietenă, aceasta a decis să ajungă în instanță.

Oana Roman și Vica Blochina, val de jigniri în online

Fosta lui Victor Pițurcă a criticat-o dur pe cea care i-a fost prietenă. Vica Blochina susține că Oana Roman își modifică pozele, astfel încât să îi păcălească pe internauți. Blondina a folosit cuvinte jignitoare la adresa fiicei lui Petre Roman.

Ne puteți urmări și pe Google News

Drept urmare, Oana Roman nu a stat deloc pe gânduri și și-a contactat avocatul. Vedeta este decisă să îi demonstreze Vicăi că nu își editează pozele în maniera în care aceasta insinua în valul de atacuri.

Fosta lui Pițurcă, atac legat de promovarea ceaiurilor de slăbit

Vica Blochina susține că Oana Roman promovează ceaiurile de slăbit,  doar pentru a obține câștiguri financiare de pe urma brandurilor. Ea a afirmat că influencerița nu s-ar preocupa de greutatea ei, așa cum lasă de înțeles în online, ci ar prefera să își editeze pozele, astfel încât să pară mai slabă.

„ Am aflat că Oana Roman își dă în judecată telefonul. De ce? Face poze și noi toți ne prindem că ea nu e așa de slabă. E telefonul stricat și l-a dat în judecată. Vreau să o întreb pe gogoșica noastră înfuriată de unde și-a cumpărat telefonul?”, a spus Vica Blochina.

Fosta lui Victor Pițurcă nu se lasă impresionată de decizia Oanei de a o da în judecată.

„ Să mă mai lase cu procesele ei! Are contractul cu fructele alea uscate și strică imaginea imaginea prin postări ireale. Și cu ceaiul ăla, a făcut o căruță de bani pe postări mincinoase! E o fraudă cum prezintă ea!M-a mai amenințat o dată că mă dă în judecată public, dar a oprit procesul.”, a adăugat Vica.

Oana Roman o dă în judecată Vica Blochina. Va cere daune uriașe

Vica Blochina. Sursa foto: Instagram

Oana Roman și-a contactat avocatul

Fiica lui Petre Roman nu o iartă pe fosta ei prietenă pentru atacul furibund. Vedeta și-a contactat deja avocatul pentru a deschide un proces. Oana Roman o acuză pe Vica de calomnie, minciună și hărțuire. 

„Treaba este foarte simplă. Toate pozele și videourile pe care eu le postez sunt la mine în telefon, nu le lucrez în laptop. În telefon, se vede clar dacă sunt trecute sau nu printr-o aplicare de editare. Și am să vă arăt asta. ”, a precizat influencerița.

Nu este prima oară când fiica lui Petre Roman ajunge în instanță cu alte nume cunoscute. În trecut, ea a dat-o în judecată și pe Oana Zăvoranu.

„Am câștigat un proces de calomnie, hărțuire, am câștigat daune în valoare de 25.000 de lei, voi mai câștiga unul, pentru că voi mai face un proces în instanță. 

De data asta, pe lângă hărțuire, minciună, voi cere ca instanța să desemneze un expert căruia să-i pun la dispoziție telefonul meu care să analizeze toate pozele și să vadă dacă sunt editate”, a anunțat Oana Roman pe Instagram.