În emisiunea de la Antena 1, cele trei cupluri vor trebuie să demonstreze că sunt 100% compatibile şi, totodată, le vor împărtăşi telespectatorilor din secretele unei căsnicii fericite, dar nu vor rata nici ocazia să se tachineze din când în când.

Puşi faţă în faţă cu întrebarea „Cine e mai materialist dintre voi doi?”, Oana Roman nu s-a sfiit să declare un adevăr ULUITOR!

 „Niciodată nu am fost în stare să pun bani deoparte, nici atunci când câştigam foarte mulţi bani. M-am trezit la un moment dat că nu mai aveam nici un ban. Eu sunt la extreme: ori n-am nimic şi mă împrumut de la prieteni şi îmi amanetez bijuteriile ca să trăiesc aşa cum vreau eu, ori am foarte mulţi bani şi îi cheltui! Consider că viaţa trebuie trăită şi nu înţeleg oamenii ăia care toată viaţa pun deoparte!”, a povestit Oana Roman

Soțul ei, Marius, s-a grăbit imediat să completeze: „Dacă avem bani şi nu îi dau cât vrea ea să cheltuie în ziua aia, atunci să vezi scandal!”.

Ce dezvăluiri vor mai face Oana Roman și ceilalți invitaţi ai Mirelei Boureanu Vaida din această ediţie, dar şi dacă vor reuşi sau nu aceştia să demonstreze că sunt cuplul perfect, telespectatorii vor afla urmărind sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, „2k1”, la Antena 1.