Oana Matache și Radu Sifreddi, dependenți de senzații tari. Unde au fost surprinși

Oana Matache și Radu Sifreddi, dependenți de senzații tari. Unde au fost surprinși Oana Matache. Sursa foto: Antena 1

Celebrul cuplu se dedică în totalitate competiției, iar din acest motiv, micile tensiuni nu lipsesc. Oana Matache și Radu Sifreddi se luptă cu provocările primite în concurs, însă nu își ascund trăirile. Dincolo de micile divergențe, cei doi reușesc să facă față probelor dificile. Odată cu această competiției, cei doi și-au descoperit o mare pasiune.

În prezent, doar 5 perechi de vedete au rămas în competiția în Power Couple. Cu toate că echipele se străduiesc să facă față provocărilor, parcursul lor nu este lipsit de divergențe. Multe dintre ele sunt depășite pe moment, însă altele continuă și dincolo de platourile de filmare. Oana Matache și Radu Sifreddi se numără printre cei care trăiesc la maxim competiția, iar micile tensiuni dintre ei nu au lipsit.

Power Couple. Oana Matache și Radu Sifreddi, determinați să ajungă în finală

Cei doi parteneri au traversat mai multe probe dificile, însă cu toate acestea sunt determinați să fie primii în competiție.  Într-una dintre probele de la Power Couple, aceștia au avut de traversat un pod de scândură ce se clătina, la mare înălțime.

Radu Sifreddi. Sursa foto: Arhiva EVZ

De asemenea, sora Deliei a fost provocată să schimbe o roată de mașină pe o platformă suspendată la 40 de metri.

Ne puteți urmări și pe Google News

S-au distrat alături de prieteni

După ce au făcut față unor astfel de probe, cei doi parteneri au descoperit că sunt dependenți de senzații tari. Astfel, în timpul liber, Oana Matache și Radu Sifreddi merg la o sală de escaladă.

Pentru astfel de momente pline de distracție, cei doi aleg să se întreacă alături de prietenii apropiați. Recent, aceștia au fost surprinși la cățărare alături de Alex, fiul lui Dan Bittman. Acesta are o relație apropiată cu Radu Sifreddi.

Gina Matache

Sursa foto: Instagram

Oana Matache și iubitul, relație controversată

După mai multe încercări de a parcurge un traseu dificil, sora Deliei a abandonat jocul. Mai mult, aceasta a luat decizia de a pleca din incinta respectivă. În schimb, partenerul ei a rămas să se distreze alături de prietenul lui. Dincolo de relația pe care o are acum, Oana Matache se ocupă de creșterea celor doi copii pe care îi are.

Cu toate că relația lor a fost intens criticată la început, celebrul cuplu a reușit să depășească aceste impedimente.