Evenimentul Zilei > Actualitate > Oana Lis a ajuns la spital! Motivul? Diva se confesează: „NU mai pot să fac amor cu soțul meu”. Motivul e IREAL
Oana Lis a ajuns la spital! Motivul? Diva se confesează: „NU mai pot să fac amor cu soțul meu”. Motivul e IREAL

Oana Lis a ajuns la spital! Motivul? Diva se confesează: „NU mai pot să fac amor cu soțul meu”. Motivul e IREAL

Oana Lis are numai necazuri în ultima vreme. Soția fostului edil al Capitalei a ajuns la spital după o partidă intensă de amor, iar motivul este cu adevărat uimitor.

Diva este alergică la lichidul seminal. Alergologul i-a pus acesta diagnostic, despre care soţia fostului prima al Capitalei a vorbit pe larg.  “Am dezvoltat o alergie la spermă. Nu mai pot să fac sex. Nici nu ştiam ce e. Am fost la ginecolog.

Se manifestă prin dureri abdominale, umflături în zona respectivă. Nici nu ştiam că există alergie la spermă. Am descoperit că după 20-30 de minute înnebuneam, nu mai puteam să fac sex. Am chemat şi ambulanţa şi nu au ştiut ce să-mi zică. Mi-e frică acum să mă mai atingă cineva. Nici nu mai am chef de sex.

E ceva foarte ciudat. E chiar o dramă. Psihologic e foarte nasol. Poţi să facă şi şoc anafilactic şi să mori. S-a dezvoltat instant şi aşa poate să şi treacă. Eu prefer să nu fac sex ca să nu mai am simptomele alea. M-am gândit că poate fi de la pastilele pe care le ia Viorel. El nu mă crede, îmi zice că sunt nebună”, a spus Oana Lis pe Facebook

Oana Lis este soţia fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, cu care are o relaţie de la vârstă de 18 ani. Împreună cu soţul ei are o firma, ajutându-l pe Viorel cu diferite treburi.