Evenimentul Zilei > Actualitate > O veste bună și una proastă pentru bucureșteni. S-a tuns Nicușor Dan, dar problemele cu apa caldă nu s-au rezolvat
O veste bună și una proastă pentru bucureșteni. S-a tuns Nicușor Dan, dar problemele cu apa caldă nu s-au rezolvat

O veste bună și una proastă pentru bucureșteni. S-a tuns Nicușor Dan, dar problemele cu apa caldă nu s-au rezolvat

Nicușor Dan s-a conformat după ce opinia publică i-a cerut să se tundă și a trecut pe la frizer. Primarul general a spus că nu prea e preocupat de look-ul său.

Nicușor Dan a decis să se tundă, după ce în ultima vreme a devenit ținta ironiilor pe rețele de socializare. Primarul general al Bucureștiului nu mai trecuse de ceva vreme pe la frizer, iar podoaba sa capilară crescuse alarmant. Politicianul a hotărât cu nu mai merge așa, iar astăzi a apărut cu părul tuns. Nicușor Dan a recunoscut că nu s-ar fi preocupat de acest aspect al look-ului, dar s-a conformat pentru că alegătorii i-au cerut asta.

Primarul general Nicușor Dan nu s-a mai tuns pentru că nu l-a preocupat look-ul

„Nu am dat importanță acestui aspect, dar am văzut că lumea e obișnuită cu un anumit tip de reprezentare. Eu reprezint bucureștenii, în special pe cei care m-au votat. Mi-au cerut asta, m-am tuns. Am primit acest reproș de la mai multă lume, și atunci am decis să mă conformez, pentru că, repet, nu e vorba de mine, ci e așa cum își închipuie multă lume care m-a votat că trebuie să arate un primar pe care ei l-au votat. Și atunci”, a spus Nicușor Dan pentru Pro TV.

El a mai povestit că, în 2012, an în care a intrat în politică, a renunțat la situl neconformist cu care se obișnuise. Multă vreme am avut un stil și de îmbrăcăminte și de aspect fizic, să zicem mai rebel. Când am intrat în politică în 2012, când am candidat prima oară, mi-am dat seama că nu e potrivit să … Există niște standarde sociale pentru persoanele care reprezintă, și atunci m-am conformat, m-am îmbrăcat la costum, mi-am tuns părul”, a mai declarat primarul general pentru sursa citată.

Sacrificii făcute după ce a intrat în politică

„Ca să spun așa, am făcut niște sacrificii. Ăsta e cel mai mic. Da? Am făcut niște sacrificii când am intrat în politică, aveam cariera mea de matematician, era un lucru pentru care mă pregătisem 20 de ani, pe care îl făceam cu mare plăcere. Și acum, când mi-am tuns părul, e ceva minor”, a mai afirmat primarul Bucureștiului.