Evenimentul Zilei > Monden > O vedetă din România s-a reprofilat. Acum apare în revistele pentru adulți – FOTO
O vedetă din România s-a reprofilat. Acum apare în revistele pentru adulți – FOTO

O vedetă din România s-a reprofilat. Acum apare în revistele pentru adulți – FOTO

Eva Kent, fosta asistentă a lui Dan Capatos, a „fugit” în Austria pentru a-și începe cariera de model în revistele pentru adulți. Aceasta a poza deja indecent pentru Playboy, cea mai mare publicație de acest gen.

Eva Kent, pe numele ei real Oana Oprea, s-a făcut cunoscută în România prin prezența ei din emisiunile TV prezentate de celebrul Dan Capatos, scrie Cancan.

Recunoscută pentru formele apetisante și ipostazele indecente în care a fost surprinsă de paparazzi, Eva Kent a devenit în scurt timp un nume sonor în țară. Acum, după ce și-a încheiat cariera din televiziune, aceasta urmărește o nouă carieră, ca model.

Cu formele ei, vedeta țintit deja foarte sus, pozând pentru o publicație de succes în domeniul revistelor pentru adulți, și anume Playboy. Doar că acum, și sora ei, Ana Maria, a ales să facă același lucru cu viața ei.

A făcut niște fotografii cu adevărat incendiare alături de Ana Maria, pe care le-a trimis revistei. Spune că a fost băgată în ”baza de date”, iar acum așteaptă răspunsul celor care decid la Playboy.