Evenimentul Zilei > Social > O tânără a avut o REVELAȚIE despre VIAȚA DE APOI pe pârtia de schi
O tânără a avut o REVELAȚIE despre VIAȚA DE APOI pe pârtia de schi

O tânără a avut o REVELAȚIE despre VIAȚA DE APOI pe pârtia de schi

O tânără din Marea Britanie a avut un accident pe pârtia de schi și a „a murit” timp de 20 minute. După ce și-a revenit, fata a mărturisit că a văzut ce urmează după moarte

Rhianna Shaw, în vârstă de 29 de ani, a fost surprinsă de o avalanșă în timp ce schia. Aceasta a intrat în comă timp de 20 de minute și a avut o revelație în despre viața de apoi. 

Tânăra femeie a spus că a văzut o pădure liniștită în timp ce era sub zăpadă, la un pas de moarte. 

„Am devenit foarte liniștită și împăcată. Pășeam pe o potecă, înspre pădure cu copaci foarte inalți și verziÎn mod bizar, pe jos părea că este zăpadă strălucitoare, însă știam sigur că nu este”, a spus acesta, conform stirileprotv.ro. 

Rhianna se afla la schi împreună cu mai mulți prieteni, în stațiunea St. Anton din Austria, în momentul în care s-a produs avalanșa. Aceasta s-a lovit pe pârtie de un alt schior și un strat gros de zăpadă  căzut de pe creasta muntelui. 

Prinsă sub zăpadă, tânăra femeie a încerca să strige după ajutor și să se zbată. Și-a dat seama că nimeni nu o aude și a decis să nu se mai zbată și să nu mai respire. Atunci a avut revelația pe care a perceput-o drept un vis lucid.