„Nu a strigat niciodată la mine și nu m-a refuzat cu nimic”, a spus femeia. „Dragostea și compasiunea lui sunt atât de exagerate. Sunt sufocată de iubirea și afecțiunea extremă a lui. El mă ajutat să fac curățenie în casa fără ca eu să-i cer.  El găteşte uneori”, a adăugat femeia. „El a fost întotdeauna atât de drăguț cu mine, încât nu am avut niciodată o problemă de la nunta noastră de acum un an”
Femeia s-a plâns că viața ei s-a transformat în “iad” cu acest tratament plin de cruzime
„Abia aștept o zi de ceartă, dar este imposibil cu soțul meu romantic, care m-a iertat mereu și mi-a oferit cadouri de zi cu zi”. „Am nevoie de o discuție reală, nu de o viață fără probleme, plină de armonie”. 
În schimb, soțul a spus că nu a făcut nimic rău
„Toată lumea m-a sfătuit să o dezamăgesc și să refuz sau să resping unele dintre solicitările ei, dar nu am făcut-o pentru că sunt și încă îmi doresc să fiu un soț perfect și amabil”.  Odată, ea s-a plâns de greutatea lui, în urma căreia a urmat o dietă și exerciţii fizice. „Am avut o fractură la piciorul drept din cauza alimentației dure și a sportului”, a mărturisit soţul extrem de încurcat.
În cele din urmă, săracul soţ a cerut instantei sa-i sfătuiască soţia să îşi retragă cererea de divorţ.  „Nu este corect să judeci o căsătorie în primul an,  toată lumea învață din greșeli”.  Instanța a dispus amânarea cauzei pentru a oferi cuplului șansa de a ajunge la o înţelegere, titrează khaleejtimes