Evenimentul Zilei > Actualitate > O româncă a UCIS un italian cu OPT lovituri de cuțit apoi i-a tăiat PENISUL
O româncă a UCIS un italian cu OPT lovituri de cuțit  apoi i-a tăiat PENISUL

O româncă a UCIS un italian cu OPT lovituri de cuțit apoi i-a tăiat PENISUL

Încă un caz care nu ne face cinste, o nouă crima făcută de o româncă a zguduit Italia. Femeia, stabilită în oraşul Modena l-a ucis pe italian cu opt lovituri de cuțit în torace și abdomen, în timp ce-i pregătea micul-dejun la șase dimineața aşa cum făcea în fiecare zi. Apoi i-a tăiat penisul, tot cu același cuțit de bucătărie. După ce l-a omorât a sunat la 113 şi a spus: «Veniți, tocmai mi-am ucis iubitul!».

Verona Popescu,  50 de ani, fostă îngrijitoare a părinților victimei, Claudio Palladino, de 63 de ani, a fost arestată practic în flagrant, cu acuzația de omor voluntar agravat. Cei de la poliţie l-au găsit pe bărbat  (director al firmei Manitou Italia din Castelfranco Emilia), într-o baltă de sânge. Au constat imediat decesul.

Şocant este faptul că românca a aşteptat poliţia spălată de sânge, schimbată, aranjată și a mărturisit totul imediat. "Cuvintele femei au fost caracterizate de o confuzie mentală. Aceasta povestea despre ”pete și semne pe piele” datorate ”contaminării apei și aerului”. Verona Popescu a cerut de exemplu agenților sosiți la fața locului să examineze organele genitale ale bărbatului, arătându-se sigură că erau la rândul lor ”contaminate”, scrie Gazeta românească din Italia.

Avocatul din oficiu al femeii va solicita o expertiză psihiatrică asupra Veronei Popescu, ridicând și îndoieli privind adecvabilitatea, mai scrie sursa menţionată.