O pisică reușește să deschidă o ușă într-un mod uluitor. Evadare din „Alcatraz”. VIDEO

O pisică reușește să deschidă o ușă într-un mod uluitor. Evadare din „Alcatraz”. VIDEO Sursa foto. EVZ

O pisică reușește o performanță incredibilă, după ce deschide o ușă ce părea imposibil de accesat pentru această felină.

O pisică pregătită să exploreze împrejurimile nu poate fi oprită de nicio ușă. Chiar dacă stăpânul animalului de companie s-a asigurat că felina nu poate pleca din camera unde a fost închisă. Însă, o pisică descurcăreață a demonstrat să poate deschide o ușă bine ferecată. Și nu una cu o clanță obișnuită. Ci una cu un mâner rotund. Care în mod practic este mai greu de manevrat. Nu și pentru pisica din filmarea respectivă.

O pisică uimitoare, care a trecut de o ușă ce părea a fi imposibil de trecut pentru o felină. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere

Care, după ce și-a calculat bine pașii și s-a uitat primprejur a găsit o cale de-a evada în lipsa celui care o îngrijește. Întreaga acțiune a fost surprinsă de cameră de filmare, iar filmulețul a fost postat pe YouTube.

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce execută o săritură reușită grație abilităților native, felina pare și ea surprinsă. Are câteva clipe de nedumerire și pare că nu știe încotro să-o apuce. Decide până la urmă să iasă din camera respectivă. Dintr-un loc ce părea imposibil de „dezertat” pentru o pisică.

„O pisicuță vocală devine un artist al evadării, după ce a sărit în sus și a întors clanța ușii, deschizând ușa.” Este mesajul postat la filmulețul respectiv. Urcat pe contul ViralHog, care are peste 871.000 de abonați.

O pisicuță și-a regăsit stăpânul după 15 ani. Poveste emoționantă

Atenţie la pisică! Boală letală şi alte miliarde de dolari pierdute pe planetă

Adolescent dat pe mâna poliției de tată! S-a filmat când chinuia un pui de pisică

Gest excentric făcut de Cristiano Ronaldo pentru pisica sa. La ce a apelat superstarul portughez

SUA arată Iranului pisica cu nouă vieți: B-52

Bătrână de 2000 de ani, pisica Nazca e lungă de 37 de metri

Vrei să crești o pisică în apartament? Trebuie neapărat să știi aceste lucruri