Evenimentul Zilei > Actualitate > Noaptea accidentelor în Constanța. O mașină de poliție și o ambulanță implicate în două evenimente rutiere
Noaptea accidentelor în Constanța. O mașină de poliție și o ambulanță implicate în două evenimente rutiere

Noaptea accidentelor în Constanța. O mașină de poliție și o ambulanță implicate în două evenimente rutiere

O mașină de poliție și o ambulanță au fost implicate în două accidente rutiere, soldate cu cinci răniți, care s-au petrecut noaptea trecută pe drumurile din județul Constanța.

O mașină de poliție și o ambulanță implicate în două evenimente rutiere în Constanța. Cinci persoane au fost rănite în două accidente rutiere, care au avut loc noaptea trecută în județul Constanța. În cele două evenimente au fost implicate o mașină de poliție și o ambulanță.

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier în care a fost implicată o mașină de poliție, în Constanța. Incidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 00.00.

O mașină de poliție și o ambulanță implicate în două evenimente rutiere

Potrivit unui comunicat IPJ Constanța, primul accident a avut loc între un autoturism și o autospecială a poliției, aflată în misiune. Potrivit sursei citate, victimele, între care un polițist, au suferit vătămări corporale uşoare.

„În jurul orei 00.00, am fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Soveja din municipiul Constanţa. Din primele informaţii, impactul s-a produs între o autospecială de poliţie, care se deplasa în misiune, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, şi un autoturism, care se deplasa dinspre bulevardul Aurel Vlaicu, către Alexandru Lăpuşneanu. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a poliţistului din dreapta, precum şi a unui pasager din autoturism.”, se arată în comunicatul poliției.

La locul producerii accidentului rutier s-au deplasat două echipaje SMURD. Paramedicii au evaluat starea de sănătate a pacienților și au dispus măsurile necesare. Astfel, victimele au fost transportate la spital cu traumatisme craniene, pentru investigații medicale și îngrijiri.

„La faţa locului au fost alocate două echipaje de prim ajutor, un SMURD B din cadrul Detaşamentului Palas şi un SMURD B de la Detaşamentului Fripis. Sosiţi la faţa locului colegii au găsit două victime care au fost evaluate medical. Ulterior, au fost transportate la spital cu traumatisme craniene, conştiente, cooperante”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”.

Ambulanță răsturnată pe un drum județean

Un alt accident de circulație s-a produs în aceeași noapte în județul Constanța. Trei persoane au fost rănite după ce o ambulanţă care transporta un pacient la spitalul din municipiul Medgidia s-a răsturnat. Accidentul a avut loc pe DJ 381, la ieşirea din localitatea Valea Dacilor.

Ambulanţa s-a răsturnat după ce şoferul ar fi încercat să evite un animal aflat pe carosabil.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Constanţa, dr. Claudia Tatarici, pacientul, asistentul şi ambulanţierul au fost transportaţi cu alte autospeciale la spitalul din Medgidia. Victimele sunt stabile din punct de vedere medical.