Evenimentul Zilei > Sport > O legendă a Stelei cere intervenția fermă a lui Gigi Becali: „Până nu e prea târziu”
O legendă a Stelei cere intervenția fermă a lui Gigi Becali: „Până nu e prea târziu”

O legendă a Stelei cere intervenția fermă a lui Gigi Becali: „Până nu e prea târziu”

Helmuth Duckadam i-a făcut praf pe jucătorii de la FCSB și cere intervenția patronului

Helumth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, este de părere că Gigi Becali ar trebui să intervină în vestiarul „roș-albaștrilor” pentru a face ordine. Și asta, atât timp cât situația mai poate fi salvată. „Eroul de la Sevilla” i-a criticat dur pe jucătorii lui Bogdan Argeș Vintilă și nici antrenorul n-a scăpat de atacurile lui Duckadam.

„Eu cred că este momentul să intervină patronul echipei, altfel, îmi este teamă să nu fie prea târziu. Așteptările noastre nu au fost îndeplinite. Am văzut un FCSB apatic, care nu a contat, nu știu ce s-a întâmplat din decembrie până în ianuarie. Înainte de 89, dacă jucai așa, la Jiul Petroșani, a doua zi erai în mină. Erau pedepse destule. Am fost dezamăgit de joc.

Eu nu văd atitudine, nu văd determinare, să facă presing, să alerge. Man a pierdut multe mingi, dar nu l-am văzut să se enerveze și să vină înapoi să recupereze. La fel și Moruțan. Am avut mare încredere în Olaru. Când vin la FCSB parcă uită fotbalul.

Avem jucători talentați, dar, din păcate, nu avem echipă. Cu siguranță este problema antrenorului. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, parcă nu ar fi prieteni între ei. Înainte aveam un lider în echipă, acum toată lumea e moale. Așa, nu avem nicio șansă la campionat”, a declarat Duckadam la Digi Sport.