Evenimentul Zilei > Politica > O fostă candidată la Cotroceni s-a înscris în AUR. Ramona Ioana Bruynseels își laudă noii colegi politici
O fostă candidată la Cotroceni s-a înscris în AUR. Ramona Ioana Bruynseels își laudă noii colegi politici

O fostă candidată la Cotroceni s-a înscris în AUR. Ramona Ioana Bruynseels își laudă noii colegi politici

Fostul candidat la președinție Ramona Bruynseels a anunțat că s-a înscris în partidul condus de George Simion, AUR. Apartenența Ramonei Bruynseels la partidul lui George Simion a devenit oficială încă de la începutul lunii decembrie, când aceasta a participat la Congresul AUR și a primit funcția de Coordonator Național Politici Publice în AUR, conform propriului anunț.

Anunțul făcut de Ramona Ioana Bruynseels pare mai curând o clarificare, având în vedere că s-a alăturat formațiunii conduse de George Simion în urmă cu o lună. Ea a participat la Congresul AUR de la Alba Iulia de la începutul lunii decembrie, ocazie cu care a și anunțat că se alătură acestui partid.

„M-am înscris în AUR pentru că mi-a ajuns! Am văzut și din exterior și din interior ce înseamnă politica, cine ne conduce și cum o face. Am văzut și ascultat și ce îmi spun oamenii pe stradă. Ce variante aveam? Să merg pe ideea tradițională de creștere în politică, întrând într-o «familie» politică clasică, în care probabil că vocea mea s-ar fi pierdut, sau să o iau pe acest drum al unei formațiuni disruptive, unde sunt liberă și unde, împreună cu colegii mei, chiar încercăm să redăm oamenilor încrederea în România”, a scris Ramona Bruynseels pe Facebook.

Totodată, Ramona Bruynseels a mai afirmat că la decizia sa a contat faptul că a putut discuta normal cu George Simion. Aceasta în contextul în care românii sunt  „obișnuiți cu aroganța și împietrirea celor care ne conduc”.

„Dragii mei, AUR nu este nici extremist, nici pro-rus, nici un partid de huligani. A fi patriot nu înseamnă că ești extremist. De pro-rus nici nu vorbesc, știți și voi că nu aș fi putut intra într-o formațiune cu o astfel de viziune. lar despre huligani, eu una nu i-am întâlnit în AUR. Am întâlnit în schimb tineri patrioți care visează la România Mare, doctori minunați, profesori universitari, antreprenori mai mici și mai mari, oameni cinstiți care muncesc din greu pentru a-și ține copiii la facultate, oameni necăjiți și dezamăgiți după multe minciuni și promisiuni nerespectate, doctori și doctoranzi pe bune în diverse domenii, români plecați din țară care suferă pentru că ar reveni dar le e frică să o facă pentru că nu mai cred în nimeni și nimic de aici”, și-a justificat Ramona Bruynseels opțiunea politică.

Sursa foto. Facebook

Fosta candidată crede în George Simion

Potrivit fostei candidate AUR este un partid parlamentar care are o echipă ce va crește. Mai mult spune că intențiile sale sunt de a promova interesele românilor din Diaspora.

„Pentru că viața mi-a oferit multe experiențe, pentru că știu cum e să fii și sărac dar și să ai de toate, pentru că mama mea, cu educație medie, a muncit aproape toată viața ei în trei schimburi iar eu am ajuns să am o diplomă de Harvard, pentru că fratele meu este în Spania de 20 de ani trecând prin greutăți, îi înțeleg pe toți și mă identific cu dorințele, așteptările și speranța lor că România va redeveni ACASĂ pentru toți românii. De aceea sunt în AUR”, a spus Ramona Bruynseels.

Ramona Bruynseels s-a mai alăturat o dată AUR

În urmă cu aproape două luni, la începutul lunii decembrie, Ramona Bruynseels făcea un anunț similar, în contextul Congresului AUR de la Alba Iulia. Ea vorbea despre funcția pe care a primit-o în partid după ce a decis să se alăture lui George Simion.

„În aceste vremuri tulburi, trebuie să fim uniți dacă vrem să realizăm ceva important pentru țară! Azi am preluat funcția de Coordonator Național Politici Publice în AUR. Sunt convinsă că într-o zi, nu foarte îndepărtată, AUR va câștiga încrederea oamenilor pentru a ajunge la guvernare. Iar când acest lucru se va întâmpla, oamenii vor simți cum e să avem conducători cărora le pasă cu adevărat de țară și de români”, a afirmat Ramona Ioana Bruynseels într-un mesaj.

Totodată, ea mulțumea celor de la AUR pentru primirea călduroasă pe care i-au făcut-o și îndemna specialiștii să i se alăture lui Simion.

„Îi invit pe specialiștii din România care vor să contribuie la schimbarea în bine a țării noastre să vină cu încredere înspre noi pentru a transforma ideile lor într-o nouă viziune pentru viitorul României. Mai jos, discursul pe care l-am ținut azi, cu bucurie, la Alba Iulia, la Congresul Alianței pentru Unitatea Românilor. Mulțumesc liderilor și membrilor AUR pentru primirea călduroasă! Doamne ajută!”, a mai spus Ramona Ioana Bruynseels.

Se știe că acesta a încercat să coopteze mai multe personalități ale vieții publice în partidul său, însă fără succes. El a avut discuții cu omul de afaceri Muhammad Murad, cu fostul ministru al Justiției, Cristian Diaconescu, dar și cu președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop. Nici unul nu s-au alăturat Partidului AUR.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: