Evenimentul Zilei > Actualitate > O chelneriţă primeşte cel mai provocator şi interesant bacşiş
O chelneriţă primeşte cel mai provocator şi interesant bacşiş

O chelneriţă primeşte cel mai provocator şi interesant bacşiş

Totul s-a întâmplat într-un restaurant din Alpena, Michigan. Chelneriţa s-a trezit cu un bacşiş care a lăsa-o fără suflare, suma fiind extrem de mare în comparaţie cu preţul consumaţiei.

Un bacşiş ameţitor

Danielle Franzoni, o femeie de 31 de ani care munceşte într-un restaurant din Alpena, Michigan, a descoperit că o pereche i-a lăsat ca bacşiş 2020 dolari, în afara sumei de plată, de 23 de dolari cât valora consumaţia. Chelneriţa remarcând cifra generoasă a întrebat pe patronul restaurantului dacă nu cumva e vorba de o greşeală, dar acesta i-a răspuns că totul era în regulă, astfel încât Danielle a băgat în buzunar suma primită bacşiş.

Fotografia a devenit virală

După ce s-a asigurat că totul era în regulă, a publicat pe reţelele de socializare fotografia cu bonul fiscal, iar postarea a făcut imediat înconjurul lumii, multe persoane urându-i un An Nou fericit, comentând în mod ironic cu „2020 Tip Challenge” (2020 Bacşiş provocator).

Danielle este o mamă singură şi se străduieşte din greu să facă faţă cheltuielilor, astfel că generosul bacşiş a constituit un ajutor considerabil. Între timp în SUA se răspândeşte rapid moda „2020 Tip Challenge”, care constă în oferirea de bacşiş egal cu cifrele noului an, 2020, notează Leggo

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: