Evenimentul Zilei > Actualitate > O chelneriţă primeşte cel mai provocator şi interesant bacşiş
O chelneriţă primeşte cel mai provocator şi interesant bacşiş

O chelneriţă primeşte cel mai provocator şi interesant bacşiş

Totul s-a întâmplat într-un restaurant din Alpena, Michigan. Chelneriţa s-a trezit cu un bacşiş care a lăsa-o fără suflare, suma fiind extrem de mare în comparaţie cu preţul consumaţiei.

Un bacşiş ameţitor

Danielle Franzoni, o femeie de 31 de ani care munceşte într-un restaurant din Alpena, Michigan, a descoperit că o pereche i-a lăsat ca bacşiş 2020 dolari, în afara sumei de plată, de 23 de dolari cât valora consumaţia. Chelneriţa remarcând cifra generoasă a întrebat pe patronul restaurantului dacă nu cumva e vorba de o greşeală, dar acesta i-a răspuns că totul era în regulă, astfel încât Danielle a băgat în buzunar suma primită bacşiş.

Fotografia a devenit virală

După ce s-a asigurat că totul era în regulă, a publicat pe reţelele de socializare fotografia cu bonul fiscal, iar postarea a făcut imediat înconjurul lumii, multe persoane urându-i un An Nou fericit, comentând în mod ironic cu „2020 Tip Challenge” (2020 Bacşiş provocator).

Danielle este o mamă singură şi se străduieşte din greu să facă faţă cheltuielilor, astfel că generosul bacşiş a constituit un ajutor considerabil. Între timp în SUA se răspândeşte rapid moda „2020 Tip Challenge”, care constă în oferirea de bacşiş egal cu cifrele noului an, 2020, notează Leggo