Aşadar, Andreea Tonciu a reuşit să îi enerveze chiar şi pe fanii săi după ce a postat pe social media poze modificate în Photoshop. Cei care-i urmăresc conturile au observat imediat că bruneta a apelat la Photoshop pentru a părea mai slabă, mai înaltă şi mai frumoasă la chip.

Cele două imagini care au înfuriat internauţii

Andreea Tonciu, criticată de admiratori după ce și-a trucat o poză de la Bravo, ai stil. „Eşti frumoasă, dar prea mult Photoshop”
În cele două fotografii  se poate vedea cum Andreea Tonciu a intervenit la nivelul picioarelor pe care le-a făcut mai suple şi mai lungi devenind mult mai înaltă decât este ea. De asemenea, poza a fost modificată şi la nivelul taliei făcând-o mult prea subţire faţă de original după cum puteţi constata şi singuri în imaginile de mai sus.

Andreea Tonciu nu s-a mulţumit doar cu picioarele şi a umblat un pic… mai mult la faţa sa pe care a subţiat-o. Iar comentariile au început să curgă: „Ești frumoasă, dar prea mult Photoshop”. Altcineva a scris: „Dar de ce îți editezi în halul ăsta pozele? Doar pentru niște like-uri?”. „O femeie este frumoasă așa cum este ea. Și dacă ai avea 150 kg, asta e, aia ești tu”. Sunt doar câteva critici la aderesa concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Te-ar putea interesa și: