Evenimentul Zilei > Monden > O artistă celebră din România a ajuns la spital! Fanii speră să nu fie probleme cu sarcina
O artistă celebră din România a ajuns la spital! Fanii speră să nu fie probleme cu sarcina

O artistă celebră din România a ajuns la spital! Fanii speră să nu fie probleme cu sarcina

Vești îngrijorătoare pentru fanii uneia dintre cele mai talentate cântărețe din România, Doinița Ioniță, cunoscută cu numele de scenă Dodo. În luna a 8-a de sarcină, ea a fost nevoită să se interneze în spital pentru câteva zile, iar absența de pe rețelele de socializare a fost imediat remarcată de susținători.

Dodo este cunoscută publicului din România mai ales datorită participării la show-urile muzicale. Încă de la 12 ani ea a fost remarcată pe micul ecran. De-a lungul anilor, Dodo a participat atât la Românii au talent (Pro TV), cât și la X Factor (Antena 1).

Ulterior, Doinița Ioniță (19 ani) a decis să se concentreze mai mult pe manele și a devnit una dintre protejatele lui Costi Ioniță, cântăreț, compozitor și producător muzical.

În acest an, spre finalul lunii mai, Dodo și-a anunțat fanii că a rămas însărcinată și va deveni mamă. Din păcate pentru ea, relația cu Liviu Kevin (34 de ani) s-a destrămat la câteva luni după vestea cea mare.

În septembrie, artistul a dezvăluit că mama cântăreței s-ar fi băgat în relația lor. Iată ce a explicat el când a fost întrebat de ce nu mai este alături de cea care îl va face tătic. „Care noi trei? Nu mai suntem nici noi doi, dar noi trei.

Eu vreau sa ținem legătura măcar pentru copil, dar ea nu răspunde nici măcar la telefon. Bine, asta pentru ca este influențată de maică-sa, mai multe chestii”, declara Liviu Kevin.

Probleme de sănătate pentru Dodo

Dodo

Revenind la problemele artistei, trebuie spus că Doinița Ioniță a ajuns recent la spital. Nu s-a simțit prea bine în ultimele zile și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost nevoie de câteva zile sub supravegherea medicilor.

Fanii ei au observat lipsa de pe rețelele de socializare și s-au întrebat ce s-a întâmplat cu favorita lor. Doinița a lămurit misterul și a spus că a fost internată în spital. Totuși, ea a preferat să păstreze pentru ea motivele legate de problemele de sănătate.

Viitoarea mămică a preferat să își liniștească urmăritorii de pe rețelele de socializare și le-a transmis că se simte mai bine după îngrijirile medicale. În prezent, cântăreața cu o voce foarte apreciată se simte mai bine.

„Poate vă întrebați de ce nu am postat zilele astea. Din păcate, nu m-am simțit bine și a fost nevoie să rămân în spital pentru câteva zile”, a scris Dodo în descrierea unui filmuleț postat recent pe TikTok.