Evenimentul Zilei > Actualitate > Gestul SFIDĂTOR pe care l-au făcut Nuţu Cămătaru şi Costel Corduneanu la un EVENIMENT! MII de oameni s-au REVOLTAT
Gestul SFIDĂTOR pe care l-au făcut Nuţu Cămătaru şi Costel Corduneanu la un EVENIMENT! MII de oameni s-au REVOLTAT

Gestul SFIDĂTOR pe care l-au făcut Nuţu Cămătaru şi Costel Corduneanu la un EVENIMENT! MII de oameni s-au REVOLTAT

Nuţu Cămătaru şi Costel Corduneanu, cunoscuţi interlopi din România, au reuşit să enerveze mii de oameni, după ce au fost prezenţi la un meci de box, care a avut loc la Circul Globus.

Potrivit Spynews, meciul a avut loc vineri seară, unde sportivul Viorel Simion a reuşit să-şi apere centura IBF Inter-Continental, după ce l-a învins pe spaniolul Andoni Gago. 

Viorel Simion 

Singurii din sală care nu s-au ridicat când au fost intonate imnurile Spaniei şi Belgiei, au fost cei doi interlopi, care s-au ridicat doar la imnul României, fiind catalogat ca un gest premeditat şi sfidător la adresa sportivului spaniol şi a arbitrului de origine belgiană. 

Meciul a avut loc vineri seara la Circul Globus din București, și s-a încheiat la puncte după 12 reprize. Simion a primit decizia în unanimitate din partea celor trei arbitri-judecători, 115-112, 114-113, 118-109, românul fiind depunctat în ultima repriză de arbitrul de ring pentru împingeri repetate ale adversarului, informează Agerpres