Evenimentul Zilei > Actualitate > Nu toți românii sunt ENTUZIASMAȚI de Simona Halep: „Nu este un fenomen al tenisului. Ar fi PIERDUT finala dacă se întâmpla asta”
Nu toți românii sunt ENTUZIASMAȚI de Simona Halep: „Nu este un fenomen al tenisului. Ar fi PIERDUT finala dacă se întâmpla asta”

Nu toți românii sunt ENTUZIASMAȚI de Simona Halep: „Nu este un fenomen al tenisului. Ar fi PIERDUT finala dacă se întâmpla asta”

Radu Banciu rămâne unul dintre criticii Simonei Halep, indiferent de rezultatele obținute de lidera WTA. Jurnalistul a spus că românca nu este un fenomen.

Jurnalistul Radu Banciu este de părere că Simona Halep n-ar fi câștig finala Roland Garros, dacă ar fi întâlnit o adversară mai puternică decât Sloane Stephens. Banciu a afirmat că lidera WTA nu este un fenomen al tenisului, iar victoria de la Paris nu îi va influența pe români.

„Această victorie nu va schimba cu nimic viața românilor în continuare. Noi nu am contribuit cu nimic la așa ceva, iar analizat din punctul de vedere al jocului, al performanței, nu e mare lucru. Simona Halep nu este un fenomen al tenisului. A câștigat turneul ăsta, îl merită, e a treia finală. A pierdut anul trecut finala, ar fi pierdut-o și pe asta, încă mai rușinos decât a pierdut-o anul trecut cu Jelena Ostapenko, dacă întâlnea o jucătoare care să știe tenis. Asta e o oarecare. Ea n-a jucat aproape nimic în finală”, a spus Banciu la B1 TV.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: