Evenimentul ZileiSocialNu știi ce film să vizionezi? Iată ce genuri ți se potrivesc, în funcție de zodia ta

Nu știi ce film să vizionezi? Iată ce genuri ți se potrivesc, în funcție de zodia ta

Nu știi ce film să vizionezi? Iată ce genuri ți se potrivesc, în funcție de zodia ta
Alegerea unui film poate fi deseori o decizie extrem de grea, mai ales atunci când avem o varietate de categorii care ne-ar putea interesa. Astrele pot veni în ajutorul tău și îți pot sugera la ce filme să te uiți pentru ca așteptările tale să nu fie înșelate.

Specialiștii în astrologie au decis să verifice personalitatea fiecărei zodii și să o rezoneze cu anumite genuri de filme. Este destul de greu să găsești un film care să simți că te-a impresionat sau că pare desprins din viața ta. Ei bine, zodiacul vine în ajutorul tău și îți prezintă genurile de plicule pe care le vei urmări cu sufletul la gură.

Berbec

Acest semn zodiacal ne aduce persoane cu un simț al umorului extrem de bine dezvoltat. De multe ori ei sunt ironici, însă reușesc să le smulgă un zâmbet celor apropiați. Nativii din zodia berbec ar aprecia cu siguranță o comedie care să le prezinte cele mai trăsnite aventuri. Datorită firii lor, imaginația îi ajută să transforme într-o glumă chiar și cele mai banale evenimente.

Taur

Nativii acestui semn zodiacal sunt mai mereu în căutarea unei aventuri. Firea lor este curioasă și încearcă să descopere cât mai multe detalii pentru a-și satisface celulele cenușii. Un film de acțiune este cel mai indicat în acest caz, mai ales dacă el include detectivi sau anchete federale.

Gemeni

Personalitatea jucăușă și caldă a gemenilor ar putea să le creeze mari probleme în materie de filme. Pentru ei, nimic nu pare mai captivat decât animațiile. Indiferent că vorbim despre comedie, aventură sau documentar, pelicula trebuie să fie animată și să aibă personaje desprinse parcă dintr-o altă lume.

Rac

Nativii din zodia Rac sunt persoane care iubesc tot ceea ce este nou. Au spiritul de aventură extrem de bine dezvoltat și curiozitatea lor îi face să nu dispară atunci când lucrurile se îngroașă. Ei pot fi parteneri perfecți cu taurii atunci când vine vorba despre filmele de acțiune.

Leu

Persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal preferă să petreacă timpul liber în compania celor dragi. Ei sunt genul de persoane perfecte pentru a viziona un film de familie, clasic. Cu siguranță perioada Crăciunului le aduce o gamă diversificată de pelicule dedicate familiilor.

Fecioară

Aici avem parte de personalități extrem de emotive, atente la nevoile celor din jurul lor. Este ușor să îi impresionezi cu un film, mai ales dacă acesta este dramă. Poveștile de viață și suferința altora le provoacă un sentiment de compătimire și de multe ori vor avea lacrimi în ochi la finalul filmului.

Balanță

Nativii din zodia Balanță sunt atrași de tot ceea ce este ieșit din comun, de lucruri și fenomene paranormale. În cazul lor, cea mai bună recomandare este un film SF, care le va pune creierul la contribuție, însă îi va și impresiona cu imagini din viitor.

Scorpion

Genul horror este singurul care ar putea să îi satisfacă pe deplin atunci când vorbim despre cinematografie. Persoanele născute sub acest semn sunt fascinate de mister și lucruri care par departe de evenimentele din viața reală.

Săgetător

Nativii din Săgetător își doresc să fie mereu la curent cu tot ceea ce este nou. Indiferent de ce domeniu vorbim, ei sunt curioși să descopere lucruri interesante, pe care ulterior să le povestească prietenilor. Cel mai bun film pentru ei ar fi unul biografic sau chiar un documentar.

Capricorn

Genul musical sau tot ceea ce are legătură cu arta este perfect pentru ei. Nativii acestei zodii adoră să meargă la teatru, la galerii de artă sau concerte în aer liber. Pentru ei, arta este un mod de viață și vor fi fascinați de absolut orice are legătură cu acest domeniu.

Vărsător

Se spune despre persoanele născute sub acest semn zodiacal că sunt romantici incurabili. Eu sunt extrem de atenți la nevoile partenerilor și încearcă deseori să facă surprize care includ multe lumânări parfumate, ciocolată sau vizionarea unui film de dragoste.

Pești

Nativii acestei zodii sunt interesați de trecut și de obiecte din antichitate. Pentru ei, un film istoric va fi exact ceea ce au nevoie pentru un moment de respiro. Poveștile din trecut sunt de mare interes pentru ei și adoră să aibă noi evenimente despre care să le vorbească prietenilor.


Accesează: