Acum se află în topul celor mai dorite femei din lume. Este vorba despre Jennifer Lopez, care spune că „atunci când aveam 18 ani am fost nevoită să dorm pe o canapea la studioul de dans din cauza neînţelegerilor cu mama pe tema carierei”.

I s-a ivit oportunitatea

Potrivit declaraţiilor vedetei, părinţii nu au fost de acord ca ea să devină celebră. Mai mult, „nici nu credeau că voi ajunge vreodată celebră, multe dintre rude considerând că nu e mare lucru de capul meu. Eu şi mama aveam dispute. Nu voiam să merg la facultate, ci să devin dansatoare, aşa că ne-am certat. Am început să dorm pe canapeaua de la studioul de dans. Eram fără adăpost, dar i-am spus mamei că asta trebuie să fac”.

După ce a părăsit casa părintească – iar unii dintre apropiaţi spun că chiar „a hoinărit pe stradă”, lui Jennifer i s-a ivit oportunitatea de a fi dansatoare în Europa, iar după un an s-a mutat în Los Angeles. Cel mai dificil pentru adolescentă a fost schimbarea locului de trai: “Uram Los Angeles-ul. Acum îl iubesc, dar nu îmi dă forţa pe care mi-o dădea Bronx-ul” a mai spus JLo.

Jennifer Lopez a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", iar ulterior a devenit un o vedetă de rang mondial, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine". Presa notează că „au trecut mulţi ani de când Jennifer Lopez a dat lovitura cu piesa Jenny From The Block, al cărui clip a fost filmat în cartierul Bronx din New York, acolo unde a crescut cântăreaţa. În prezent, Jenny, fata de după blocuri,  are o avere de peste 250 milioane de dolari şi nu ai zice că a crescut într-un mediu lipsit de lux”.