Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, noul cuplu monden al anului? Primele indicii
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, noul cuplu monden al anului? Primele indicii

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, noul cuplu monden al anului? Primele indicii

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par să fie noul cuplu al lumii mondene de la începutul anului 2021. Cei doi au fost văzuți împreună, pentru prima oară, în preajma Crăciunului, la Poiana Brașov.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par să formeze noul cuplu al lumii mondene. Cei doi au evitat să se afișeze public, încercând să-și țină relația la secret. Cu toate acestea au apar din ce în ce mai multe dovezi că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună.

După cum relatează cancan.ro, cei doi au avut o escapadă, de Crăciun, la Poiana Brașov iar mai apoi au plecat în Dubai. De câteva zile în strălucitorul oraș arab, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ales o altă locație exotică. Ei au plecat într-o nouă vacanță, exotică, în insulele Maldive.

Primele indicii despre noul cuplu, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Primele indicii care ne duc cu gândul la această idilă au fost „lăsate” să scape chiar de Bianca Drăgușanu. Într-una din postările de conturile de socializare, vedeta a prins în cadru și valiza lui Gabi Bădălău. Iar de aici, au tot început să apară dovezile.

Gabi Bădălău (foto: alături de fosta soție, Claudia Pătrășcanu) apare din ce în ce mai des în postările pe care le face Bianca Drăgușanu. Mai mult, cei doi s-au fotografiat și într-un moment de tandrețe.

Primele imagini cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au apărut încă din timpul Crăciunului. Aceștia au petrecut împreună la hotelul „Împăratul Romanilor” din Poiana Brașov, după cum susține cancan.ro.

Sejur de lux în Dubai

Trebuie spus că a doua zi de Crăciun, Bianca Drăgușanu a participat la o petrecere, împreună cu Florin Salam și Roxana Dobre. Aici ar fi fost prezent și Gabi Bădălău, chiar dacă vedeta a evitat să-l prindă în fotografii.

Se întâmpla cu o zi înainte ca Bianca Drăgușanu să anunțe că va pleca în excursie, în Dubai. Ulterior, după câteva zile, în Dubai avea să ajungă și Gabi Bădălău. El a călătorit împreună cu Florin Salam și soția acestuia.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au fost surprinși, la cumpărături, în magazinul unei celebre case de modă.