„Noul Nostradamus" a prezis că un nou virus va afecta lumea în 2024

„Noul Nostradamus" a prezis că un nou virus va afecta lumea în 2024 „Noul Nostradamus” și previziunile sumbre despre anul 2024. Sursa Foto: Twitter/X

Athos Salomé, cunoscut drept „Noul Nostradamus” a avertizat că 2024 va fi un an plin de catastrofe. Acesta a prevestit inclusiv un virus mortal care va veni de la Polul Sud și se va răspândi rapid în întreaga lume.

„Noul Nostradamus” crede că un virus mortal va distruge lumea

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Brazilia, susține că a reușit să prezică cu succes pandemia Covid.

Acesta se mai laudă și cu alte evenimente majore, inclusiv invazia Ucrainei și moartea reginei Elisabeta.

Acum, el avertizează că virusul Covid-19 a fost doar începutul. Un nou virus se va răspândi de la Polul Sud în cursul acestui an.

Ne puteți urmări și pe Google News

Athos Salomé, Nostradamus

Virusul va putea fi cu greu combătut

Cunoscut drept „Noul Nostradamus", Salomé spune că lupta împotriva acestui nou virus „va dura mai mult decât ne putem imagina":

„Dacă acest nou virus va rămâne necontrolat, suferința, daunele mentale și materiale vor prolifera moartea. Acest virus va fi cunoscut ca fiind cel mai mare periculos din istorie", a spus bărbatul, potrivit Tyla. Salomé nu a oferit mai multe detalii despre cauza virusului sau dacă oamenii de știință vor putea crea un vaccin, potrivit The Mirror.

Misteriosul prezicător mai spune că 2024 va fi anul în care oamenii vor putea comunica cu cei dragi de pe lumea cealaltă. El crede că acest lucru va fi posibil datorită progreselor în domeniul inteligenței artificiale.

apocalipsa

„Această tehnologie nu este doar o descoperire științifică, ci un pas uriaș în înțelegerea cursului omenirii"

Salomé a adăugat că „experții" dezbat în prezent etica unei astfel de tehnologii. Ei susțin că societatea se află „în pragul unei revoluții spirituale și existențiale":

„Tehnologia promite să dezlege misterele existenței, oferind confort și o înțelegere profundă a misiunilor noastre în viață", a adăugat „Noul Nostradamus”.

Alte teorii includ o invazie a SUA, un atac cibernetic major și cel de-al treilea război mondial - alături de întâlnirea cu extratereștrii și o serie de dezastre naturale care au cuprins SUA, Africa și Orientul Mijlociu.